Landgoed Ulvenhart

Programma

Op Landgoed Ulvenhart worden regelmatig diners, concerten & lezingen georganiseerd. De bijzondere sfeer, magische setting en zinnenprikkelende muziek dragen bij aan een unieke ervaring. Wilt u een evenement bijwonen? Bekijk het programma hieronder en reserveer door met ons contact op te nemen via het contactformulier of telefonisch op het nummer 076-561 60 89.

Ulvenhart DinerConcert
Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Ulvenhart Klassiek
Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar 2017″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

Ulvenhart Lezing
In het kader van de Inspirare Lezingencyclus is het streven ieder kwartaal een inspirerende bijeenkomst te organiseren rondom thema's in het licht van bewust Zijn, bewustwording. Met de intentie ruimte te creëren voor ontmoeting en inspiratie; het bekrachtigen van de essentiële kracht van verbinding met hart en ziel.

Data Programma Aanvullende informatie
26 oktoberDinerConcert: Laureaat LisztConcours 2017Lees meer
05 novemberFace to Face: Gia van den AkkerLees meer
12 novemberUlvenhart Klassiek: Naruhiko Kawaguchi (piano)Lees meer
30 novemberDinerConcert: Daniel Wayenberg (piano) en Martin Oei (piano)Lees meer
07 decemberInspirare Lezing: Jaap van der Wal - 'Het Embryo in ons'Lees meer
10 decemberUlvenhart Klassiek: Smetana PianotrioLees meer
28 decemberDinerConcert: Anastasia Kozhushko, pianoLees meer
18 januariInspirare Lezing: Margareth Eras - 'Feng Shui'Lees meer
22 maartInspirare Lezing: Cees Kamp - 'Water'Lees meer
Archief