Landgoed Ulvenhart

Programma

Op Landgoed Ulvenhart worden regelmatig diners, concerten, lezingen en workshops georganiseerd. De bijzondere sfeer, magische setting en zinnenprikkelende muziek dragen bij aan een unieke ervaring. Wilt u een evenement bijwonen? Bekijk het programma hieronder en reserveer door met ons contact op te nemen via het contactformulier of telefonisch op het nummer 076-561 60 89.

Ulvenhart DinerConcert
Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Ulvenhart Klassiek
Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: 'Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar'. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin vele prijzen te winnen zijn.

Ulvenhart Lezing
In het kader van de Inspirare Lezingencyclus is het streven ieder kwartaal een inspirerende bijeenkomst te organiseren rondom thema's in het licht van bewust Zijn, bewustwording. Met de intentie ruimte te creëren voor ontmoeting en inspiratie; het bekrachtigen van de essentiële kracht van verbinding met hart en ziel.

Ulvenhart Workshops
De magische en rustgevende sfeer van Landgoed Ulvenhart nodigt uit tot bezinning en bewustwording. Tijdens de onderstaande workshops wordt snel naar de kern van ons Mens-Zijn gegaan. Tijdens de individuele en gezamenlijke oefeningen ontstaan diepgaande inzichten voor elke deelnemer. Een persoonlijke verrijking. Zie het programma voor de data.

Programma 2018

Data Programma Aanvullende informatie
27 septemberDinerConcert: Pal Szomora en Anastasia KozhushkoLees meer
04 oktoberInspirare Lezing: Maarten Zweers 'Het krachtenspel achter de culturele bewegingen in onze mondiale wereld'Lees meer
14 oktoberUlvenhart Klassiek: Thomas Schüler (viool) & Christian Sanders (piano)Lees meer
25 oktoberDinerConcertLees meer
11 novemberUlvenhart KlassiekLees meer
29 novemberDinerConcertLees meer
09 decemberUlvenhart KlassiekLees meer
27 decemberDinerConcertLees meer

Programma 2019

Data Programma Aanvullende informatie
13 januariUlvenhart KlassiekLees meer
17 januariInspirare Lezing: Gerrit Jansen { Numerologie } 'Liefdevol op uw nummer gezet'Lees meer
31 januariDinerConcertLees meer
10 februariUlvenhart KlassiekLees meer
28 februariDinerConcertLees meer
10 maartUlvenhart KlassiekLees meer
28 maartDinerConcertLees meer
04 aprilYfke Laanstra: Bits, Bytes en BewustzijnLees meer
14 aprilUlvenhart KlassiekLees meer
25 aprilDinerConcertLees meer
12 meiUlvenhart KlassiekLees meer
30 meiDinerConcertLees meer
09 juniUlvenhart KlassiekLees meer
27 juniDinerConcertLees meer
Archief