Landgoed Ulvenhart
Terug naar actueel programma

DinerConcert: Joost Willemze (harp)

Iedere laatste donderdag van de maand staat de sfeervolle Vlaamsche Schuur van Landgoed Ulvenhart open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s! Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Klik hier voor het actuele programma.

Donderdagavond 31 januari 2019

Amper 22 lentes jong, al vele internationale prijzen op zijn naam, radio- en TV-optredens en studie in Rome en op het Conservatorium van Utrecht. Recent prijzen bij harpconcoursen in New York, Tournai, Seoul, Porto en Italië. En nu een optreden tijdens het Ulvenhart DinerConcert.

Het muziekleven van ....

Joost WillemzeJoost Willemze speelt harp sinds zijn zevende jaar met lessen bij Vera Kool en de Academie Muzikaal Talent. Ook studeerde hij bij Edward Witsenburg en bij Manja Smits. Masterclasses volgde hij bij Elinor Bennett, Emmanuel Ceysson, Skaila Kanga, Judy Loman, Sivan Magen en Isabelle Perrin, e.a.

Joost won prijzen op de concoursen van Jong Muziektalent Nederland en het Internationaal Harpconcours in Wales. Joost won de 1e prijs in de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours.

Zijn televisiedebuut was bij Ivo Niehe en in 2010 was hij op televisie tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam, als solist met JeugdOrkest Nederland en een muziekwerk met zangeres Laura Janssen.

Ook was hij één van de 4 finalisten in het NTR-programma De Avond van de Jonge Musicus met het harpconcert van Ginastera, samen met het Nederlands Kamerorkest.

Als solist speelde Joost met orkest de Danses Sacrée et Profane van Debussy en de Irish Suite van Nico Brandon. De jonge harpist geeft concerten in binnen- en buitenland. Onlangs gaf hij concerten op het Dutch Harp Festival, Grachtenfestival in Amsterdam en Rio Harp Festival in Brazilië. Ook speelde hij bij het Italiaanse ministerie van cultuur in Rome en het programma Spiegelzaal vanuit het Concertgebouw.

Recent won Joost prijzen bij harpconcoursen in New York, Tournai en Seoul. In 2017 eindigde hij als eerste bij het Internationale Harpconcours in Porto en in 2018 ontving hij opnieuw de eerste prijs tijdens het Italiaanse harpconcours ‘Suoni d’Arpa’ in Saluzzo. In 2019 zal hij onder meer optreden in Frankrijk, Italië en Hong Kong.

Na zijn gymnasiumdiploma studeerde Joost een jaar aan de Accademia Vivarium Novum in Rome. Ook studeerde hij Klassieke Talen en Russisch aan Universiteit Leiden en zette de harpstudie voort bij Erika Waardenburg aan het Utrechts Conservatorium.

Programma 31 januari 2019

18.30      Ontvangst en aperitief
18.45      Aanvang diner met amuses
19.00      1e optreden
19.15      Voorgerecht
19.35      Tussengerecht
20.00      2e optreden
20.15      Vervolg diner
21.00      3e optreden
21.30      Vervolg diner
21.45      Café complet
22.00      Toegift

Reserveren

U kunt reserveren via onderstaand contactformulier of door te mailen naar info@ulvenhart.nl. Vermeld daarbij de datum en het aantal personen. 

Iets te vieren? Bestel een tafel voor 2, 3 of meer! Of aanschuiven aan grotere tafels?
€ 62,50 p.p. incl. entree, aperitif, concert, diner, wijnarrangement en café complet.

Bart Welten, gastheer
Bert Mol, cuisinier

Terug naar actueel programma

Programma van 2019

Data Programma Aanvullende informatie
27 juniDinerConcert: Duo EBANOLees meer
29 augustusDinerConcert: Matthieu IdmtalLees meer
08 septemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 septemberDinerConcertLees meer
13 oktoberUlvenhart KlassiekLees meer
31 oktoberDinerConcertLees meer
07 novemberInspirare Lezing: Maarten Zweers 'Het krachtenspel achter de culturele bewegingen in onze mondiale wereld'Lees meer
10 novemberUlvenhart KlassiekLees meer
28 novemberDinerConcertLees meer
08 decemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 decemberDinerConcertLees meer