Landgoed Ulvenhart
Terug naar actueel programma

Inspirare Lezing: Margareth Eras 'Feng Shui'

2018 in het licht van de ‘Aarde Hond’Alles in het universum is energie en alles is verbonden met elkaar. Deze universele energie wordt ook wel Prana, Chi of Ki genoemd.
Chi heeft invloed op gezondheid en geluk. De onzichtbare Chi
binnen de authentieke leer van de vijf natuurelementen gaat steeds belangrijker worden in ons mensenbestaan.
Goede Feng Shui is voelbaar; elke Chi verbinding die ontstaat
creëert opnieuw een reactie. Door bewustwording van de effecten
van elementen gaat men anders naar de omgeving kijken.
De omgevingsenergie beínvloedt de mens, de tijd en het gebouw.

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Klik hier voor het actuele programma.

 

Feng Shui is een 3.000 jaar oude Chinese filosofie afkomstig uit de Metafysica. Feng Shui betekent letterlijk ’Wind & Water’: de twee energieën die zeer belangrijk zijn voor al het leven op Aarde.In het oosten is de zegswijze:’Laat mij uw huis zien en ik vertel hoe het met u gaat’.

Het wordt ook wel de acupunctuur voor het huis genoemd. Er wordt gekeken naar de Yin & Yang kwaliteiten en de interactie met de vijf natuurelementen: Aarde, Metaal, Water, Hout en Vuur.
Deze elementen voeden of ontkrachten elkaar en dat heeft effect op: de Mens, de Tijd (een jaar)
en het Gebouw.

De mens heeft een eigen blauwdruk. Deze blauwdruk staat voor de energie van het jaar, de maand,
de dag en het uur van geboorte. De vier momenten hebben ieder een eigen Yin & Yang energie,
één van de vijf natuurelementen en een astrologisch dier. Deze kwaliteiten zijn bij de geboorte puur maar worden door omgeving en tijd beïnvloedt. Het ene jaar de wind in de rug,  het andere jaar meer uitdagend: dat is de interactie van mens en ‘tijd’.

2017 is volgens de Maankalender het jaar van de ’Vuur Haan’ wat staat (stond) voor onder andere:
Een uitdagend transformatiejaar waarin zowel op het politieke vlak als in het economisch en financiële systeem veel zal veranderen. - Omschakeling op vele terreinen; veel zaken gaan van het einde van hun cyclus naar een nieuw begin, en vaak gaat dit onder druk.- Het tempo van verandering ligt erg hoog.
- Het huis gaat veel belangrijker worden, met een eenvoudiger uitstraling en gebruik van natuurlijke materialen in huis.

2018 is het jaar van de ‘Aarde Hond’; een energie die heel anders zal zijn dan de ’Vuur Haan’ in 2017.De ‘Aarde Hond’ is een beetje een ploeteraar, voorzichtig en tobberig. De Hond is het symbool van moed en creativiteit en heeft vaak begrip voor anderen. - Het gezin zal centraal staan. – Communicatie zal extra belangrijk zijn om misverstanden en eenzaamheid te voorkomen. - Bedrijven zullen meer investeringen gaan doen op het gebied van recycling en hernieuwbare energie; zonne-energie zal steeds belangrijker gaan worden. - Men zal meer moeten gaan samenwerken en samenleven, zodat spirituele krachten zich manifesteren. - Zorgverleners en patiënten zorgen samen dat de mens in 2018 weer centraal komt te staan. - Persoonlijke groei door verbintenissen zal cruciaal zijn; openstaan voor omscholing en hulp is van belang.

Het gebouw/huis is ook in interactie met de energie van de tijd. In welke ruimte van uw huis zou u veel moeten vertoeven in 2018 en welke ruimte zou u zo rustig mogelijk moeten houden?

Laat U inspireren door de energie van de ’Aarde Hond’ en ontvang enkele handreikingen
om de wind in de rug te krijgen in 2018…


Margareth Eras (1961)

Op jonge leeftijd ging haar interesse al uit naar de diversiteit van omgeving, mens en gebouw. Waarom voelde zij de vrijheid in de bossen en kreeg inspiratie van het turen over zee? Bekeek zij interieurbladen? Waarom reageerde de ene persoon anders op een situatie dan een andere persoon; zijn er uiteenlopende talenten en interesses? Vragen die als een rode draad door haar leven lopen.

Na jaren gewerkt te hebben in de verkoop van kantoorinrichting/apparatuur werd Margareth Eras
in 1994 geattendeerd op Feng Shui. Sindsdien volgt zij opleidingen van de authentieke eeuwenoude Metafysica in binnen- en buitenland. Om anderen deskundig te kunnen helpen en adviseren omtrent
de Energie van de Vijf Natuurelementen. 

Margareth Eras geeft: Feng Shui en/of BaZi adviezen. - Schrijft rapportages over zakelijke gebouwen, werkplekken, winkels en huizen. - Maakt voor ondernemers of HumanResourceManagementafdelingen de natuurlijke capaciteiten van werknemers en teamwerkmogelijkheden inzichtelijk. - Geeft workshops/lezingen, algemeen of op maat. - Coacht mensen op basis van de Feng Shui/BaZi theorie
www.feninteraction.nl
 

Donderdag 18 januari 2018

Margareth Eras          Feng Shui
                 In Uw Element  


Programma

Ontvangst met koffie & thee vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur
Entree: €12,50

 


Reserveren

U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen: 076 – 561 60 89 of via onderstaand formulier.

Terug naar actueel programma

Programma van 2019

Data Programma Aanvullende informatie
29 augustusDinerConcert: Matthieu IdmtalLees meer
08 septemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 septemberDinerConcertLees meer
29 septemberExtra DinerConcert: Vocal Group Be Sharp!Lees meer
13 oktoberUlvenhart KlassiekLees meer
31 oktoberDinerConcertLees meer
07 novemberInspirare Lezing: Maarten Zweers 'Het krachtenspel achter de culturele bewegingen in onze mondiale wereld'Lees meer
10 novemberUlvenhart KlassiekLees meer
28 novemberDinerConcertLees meer
08 decemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 decemberDinerConcertLees meer