Landgoed Ulvenhart
Terug naar actueel programma

Ulvenhart Klassiek: Muzikaal trio Danielle Daoukayeva (viool), Alexis Bove (cello), Anastasiia Kurilko (piano)

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: "Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar 2018″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

Zondag 11 maart 2018

Danielle DaoukayevaDanielle Daoukayeva is geboren in Amersfoort en winnaar EuroConcours Viool in 2016. Danielle volgt nu Master Viool en Master Kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze heeft vele prijzen en masterclasses bijgewoond en is concertmeester bij diverse orkesten en doet ook soloconcerten met orkest! 

 

Anastasiia KurilkAnastasiia Kurilk is geboren in Rusland. Ze heeft een bekroning voor de beste uitvoering van Chopin’s werken op het Internationale Chopin Concours in Rusland. Ook heeft ze de eerste prijs op het Internationale klassieke muziek concours in Krasnoyarsk, Rusland. Als soliste heeft ze diverse concerten uitgevoerd in Bulgarije, Hongarije en Nederland. Nu studeert zij klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij professor Naum Grubert.

 

Alexis BoveAlexis Bove, geboren in Parijs en na opleiding in Frankrijk naar het Koninklijk conservatorium van Den Haag, waar hij in 2014 zijn bacheloropleiding en zijn masteropleiding in 2016 kreeg. Hij volgde vele masterclassen en is ook thuis in de wereld van improvisatie en traditionele volksstijlen (Roemeens, Armeens). 

 

Programma Ulvenhart Klassiek

15.00 Prelude
16.00 Deel I concert en interview
16.15 Pauze
17:00 Vervolg concert, waarna informeel samenzijn publiek met musici, presentator en bekendmaking voorlopige uitslag.
 

Presentatie: Mylan Tran
Prelude: Valentijn Eijkman & Veronika Dijkstra (piano)
Gastheer: Bart Welten
Entree: € 10

 

Reserveren

Ook bijwonen? Neem contact met ons op. Bel naar 076-561 60 89 of stuur een mail middels het contactformulier onderaan deze pagina. Geef duidelijk aan met hoeveel personen u het concert wenst bij te wonen.

Data Programma Aanvullende informatie
29 maartDinerConcert: Ensemble Flou Artistique (viool & piano)Lees meer
08 aprilUlvenhart Klassiek: Duoconcert Petar Stoykov (trombone) en Hristo Petrov (piano)Lees meer
26 aprilDinerConcert: Winterreise - Bart Verhagen en Wouter BergenhuizenLees meer
13 meiUlvenhart Klassiek: Sergi Pacheco Portalés (piano)Lees meer
07 juniInspirare Lezing: Cees Kamp - 'Water'Lees meer
10 juniUlvenhart Klassiek Finale 2018Lees meer
04 oktoberInspirare Lezing: Maarten Zweers 'Het krachtenspel achter de culturele bewegingen in onze mondiale wereld'Lees meer