Landgoed Ulvenhart
Terug naar actueel programma

Ulvenhart Klassiek: Thomas Schüler (viool) & Christian Sanders (piano)

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: "Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar 2019″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

Thomas Schüler, viool & Christian Sanders, piano -  zondag 14 oktober 2018

Thomas Schüler violist, pianist en componist uit Wenen en vele recitals met beide instrumenten! Onlangs speelde hij Poème van Chausson voor viool en orkest en in hetzelfde concert Rachmaninov's 2e Pianoconcert, samen met het SKO-Orchestra in Wenen. In zijn innovatieve composities ‘5 Preludes for Violin and Piano’ deelt Thomas zijn ervaring met beide instrumenten.

Christian Sanders: vorig jaar de prijs voor de beste interpretatie van een compositie van Franz Schubert, tijdens het Internationale Rosario Marciano Concours in Wenen. Bursa Competition 2016 (Turkije) 1ste Prijs, -Stars Of Tenerife 2015 (Spanje) Grand Prix, Musikalisches Feuerwerk Baden Württemberg 2014 (Duitsland) Grand Prix enz. enz. In 2015 cum laude geslaagd voor masterstudie conservatorium Utrecht en vervolgstudie in Wenen en geslaagd voor Certificate of Performance Program.

Het duo speelt onder andere de sonate voor viool en piano uit 1886 in A-groot, het populaire kamermuziekwerk van de Belgisch / Franse componist César Franck.

  

Programma Ulvenhart Klassiek - zondag 14 oktober 2018

15.00 Prelude
15.10 Deel I concert en interview
16.00 Pauze
16.10 Vervolg concert, waarna informeel samenzijn met musici, presentator en bekendmaking voorlopige uitslag.

Muziekprogramma

Prelude
Hoofdprogramma (wijzigingen voorbehouden)
1 C. Franck         Sonate voor viool en piano
Pauze
2 C. Saint-Saëns  Danse Macabre
3 Thomas Schüler 5 preludes

Tips gevraagd

In de zoektocht naar een hoofdsponsor voor de prijzen in de Finale zijn tips, suggesties meer dan welkom. Daarnaast komen we graag in contact met mensen die een (klein) bedrag willen besteden voor een prijs in de Finale. Bijvoorbeeld de mevrouw Jansen Prijs voor de jongste deelnemer.

Iets te vieren? Kom met uw gezelschap naar Ulvenhart Klassiek

We reserveren naar wens een aantal stoelen of rijen voor u. Graag treden wij met u in overleg over bijzondere wensen, zoals een feestelijke ontvangst vooraf of na afloop.

Reserveren Ulvenhart Klassiek seizoen 2018 - 2019

Entree: € 12,50 p.p., inclusief programmablad en vooraf koffie/thee. Passe-partout: entreekaart voor alle concerten € 99,-  p.p. (Komt neer op zelfde tarief per concert als voorheen en geen wachten bij de kassa!).

Stuur mail met naam, aantal plaatsen en concertdatum naar info@ulvenhart.nl of T: 076 – 561 60 89 M: 06 – 300 54 267. Kijk ook op www.podia-klassiek.nl.

Graag tot de 2e zondagen van de maand. Warm aanbevolen!

Programma van 2019

Data Programma Aanvullende informatie
29 augustusDinerConcert: Matthieu IdmtalLees meer
08 septemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 septemberDinerConcertLees meer
29 septemberExtra DinerConcert: Vocal Group Be Sharp!Lees meer
13 oktoberUlvenhart KlassiekLees meer
31 oktoberDinerConcertLees meer
07 novemberInspirare Lezing: Maarten Zweers 'Het krachtenspel achter de culturele bewegingen in onze mondiale wereld'Lees meer
10 novemberUlvenhart KlassiekLees meer
28 novemberDinerConcertLees meer
08 decemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 decemberDinerConcertLees meer