Landgoed Ulvenhart
Terug naar actueel programma

Ulvenhart Klassiek: Two of a kind Celloduo

Ulvenhart Klassiek is een jaarlijks terugkerende reeks concerten waarin iedere tweede zondag van de maand aanstormende nationale en internationale musici het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: “Ulvenhart Klassiek musicus van het jaar 2017″. De reeks culmineert in een spetterende finale waarin de winnaar bekend wordt gemaakt.

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Klik hier voor het actuele programma.

 

Zondag 8 oktober 2017

Two of a kind celloduo: Hanne Steffers & Sebastiaan van den Bergh. Unieke klanken door twee begaafde musici. Hanne Steffers begon al jong als celliste in het Jeugd Symfonie Orkest Drenthe. Later werd Hanne toegelaten voor het Groot Entree Orkest en werd ze gecoacht door cellist Johan van Iersel, vervangend solo cellist van het Concertgebouw Orkest.

Sebastiaan van den Bergh begon al op jonge leeftijd met cello spelen. Hij begon zijn lessen bij Saverio Gliozzo (Italië) en verhuisde na vier jaar naar Nederland waarbij hij zijn lessen bij Rob Hageman uit het Rotterdams Philharmonisch Orkesten daarna aan het Hellendaal Instituut bij Rosalie Seinstra. Hij studeerde af in Amsterdam bij Jeroen den Herder en zette zijn master studie voor aan het conservatorium in Rotterdam.

 

Programma Ulvenhart Klassiek

15.00 Aanvang concert
16.00 Pauze
16.15 Concert
17:00 Informeel samenzijn publiek met musici en presentator.
  Presentatie: Mylan Tran
Prelude: Claire & Frederique van Gaalen
Gastheer: Bart Welten
Entree: € 10,- 

 

Reserveren

Ook bijwonen? Neem contact met ons op. Bel ons op 076-561 60 89 of stuur een mail middels het contactformulier onderaan deze pagina. Geef duidelijk aan met hoeveel personen u het concert wenst bij te wonen.

Terug naar actueel programma

Programma van 2019

Data Programma Aanvullende informatie
27 juniDinerConcert: Duo EBANOLees meer
29 augustusDinerConcert: Matthieu IdmtalLees meer
08 septemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 septemberDinerConcertLees meer
13 oktoberUlvenhart KlassiekLees meer
31 oktoberDinerConcertLees meer
07 novemberInspirare Lezing: Maarten Zweers 'Het krachtenspel achter de culturele bewegingen in onze mondiale wereld'Lees meer
10 novemberUlvenhart KlassiekLees meer
28 novemberDinerConcertLees meer
08 decemberUlvenhart KlassiekLees meer
26 decemberDinerConcertLees meer