Landgoed Ulvenhart

Workshop Mindfulness en Retreat

Tijdens deze ééndaagse workshop worden de basisvaardigheden van mindfulness bijgebracht. Je krijgt veel oefeningen en handvatten aangereikt waarmee jezelf aan de slag kan. Je leert aandachtig aanwezig zijn in het huidige moment. Tevens krijg je inzicht in automatische patronen van de vorming van jouw gedachten.

De mindfulness retreat

Verdieping van de mindfulness-vaardigheden opgedaan tijdens de workshop worden verdiept tijdens de mindfulness retreats die op regelmatige basis gegeven worden

Waarom Mindfulness?

Wetenschappelijk is aangetoond dat de beoefening van mindfulness de volgende positieve mentale effecten heeft:

  • Bewustwording van de patronen van je gedachtenvorming;
  • Bewuster worden van waarom je je gedraagt hoe je je gedraagt. Hoe je stemmingen en emoties tot stand komen;
  • Minder piekergedachten;
  • Makkelijker afstand kunnen nemen van vervelende emoties en problemen;
  • Beter om kunnen gaan met stressvolle gebeurtenissen en tegenslag;
  • Bewuster en intenser kunnen genieten;
  • Meer focus, verbeterde concentratie;
  • Meer energie hebben.

Praktische informatie Mindfulness Workshop:

De Mindfulness Workshops zijn één-daagse workshops. Voor data zie het programma. We starten de dag om 10.00 uur. Inloop met koffie, thee, water en een hapje vanaf 09.30 uur. Tijdens de ochtend hebben we nog een korte pauze. Rond 13.00 uur een pauze van ca. 1 uur voor de heerlijke Ulvenhart-Lunch. ‘s-Middags nog een koffie/thee-pauze. Om 17.00 uur sluiten we de dag.

Workshop Mindfulness

Praktische informatie Mindfulness Retreat:

De Mindfulness Retreats zijn ochtend-, of avond- workshops. De ochtend workshops starten we om 10.00. Inloop met koffie, thee, water en een hapje vanaf 09.30 uur. Tijdens de ochtend hebben we nog een korte pauze. Rond 13.00 uur sluiten we de retreat.

De avond workshops starten we om 19.30 uur. Inloop met koffie, thee, water en een hapje vanaf 19.00 uur. Tijdens de avond hebben we nog een korte pauze. Rond 22.30 uur sluiten we de retreat.

De prijs voor een volle dag Workshop is € 179,50 per persoon, incl. thee, koffie, hapjes en de vermaarde Ulvenhart Lunch. De prijs voor één dagdeel (ochtend, middag of avond) is € 79,50 per persoon, incl. thee, koffie en hapjes. Bekijk het programma voor de Workshop Mindfulness.

Opstellingen     Spiritual Healing     Inspirare (voordrachten)