Landgoed Ulvenhart

Workshop Spiritual Healing

De workshop Spiritual Healing is een ééndaagse introductie-workshop. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op het grote veld van de diverse vormen van energetisch en spiritueel genezen. Vanuit die diverse vormen wordt uiteindelijk teruggewerkt naar de kern van alle energetische en spirituele healing. Deze ééndaagse workshop geeft voldoende mogelijkheden om zelf te starten met genezing van anderen en van jezelf. Voor velen zal het ook een opstart zijn naar vervolg trainingen om de vaardigheden te verdiepen. Iedere deelnemer aan deze workshop krijgt de mogelijkheid zich in te schrijven voor de vervolgtrainingen die uitsluitend bijgewoond kunnen worden door personen die deze eerste workshop gevolgd hebben.

Praktische informatie Workshop Spiritual Healing:

Dit zijn één-daagse workshops. Voor data zie het programma. We starten de dag om 10.00. Inloop met koffie, thee, water en een hapje vanaf 09.30 uur. Tijdens de ochtend hebben we nog een korte pauze. Rond 13.00 uur een pauze van ca. 1 uur voor de heerlijke Ulvenhart-Lunch. ‘s-Middags nog een koffie/thee-pauze. Om 17.00 sluiten we de dag.

De prijs voor een volle dag Workshop is € 179,50 per persoon, incl. thee, koffie, hapjes en de vermaarde Ulvenhart Lunch. De prijs voor één dagdeel (ochtend, middag of avond) is € 79,50 per persoon, incl. thee, koffie en hapjes.

Mindfulness en Retreat     Opstellingen     Inspirare Voordrachten