Landgoed Ulvenhart

Trouwlocatie Brabant

Spectaculaire landelijke trouwlocatie in Brabant

Bent u op zoek naar een trouwfeest locatie in Brabant voor de dag van uw leven? Landgoed Ulvenhart is een landelijke trouwlocatie in Noord-Brabant die er graag voor zorgt dat uw dromen uitkomen. U leeft bij ons in uw eigen droomwereld en wij stemmen uw dag compleet af op uw wensen. Trouwen in de natuur en dineren onder een sterrenhemel: op onze landelijke trouwlocatie in Noord-Brabant is heel veel mogelijk. Al onze gebouwen zijn in ere hersteld waardoor de vele faciliteiten die het landgoed rijk is, zorgen voor een scala aan mogelijkheden om uw bruiloft sensationeel te maken.

Trouwlocatie Brabant

Vertrouwd en persoonlijk

Wij geven u de ruimte zich te koppelen aan een huwelijksplanner met wie u het draaiboek van uw dag bespreekt. Landgoed Ulvenhart doet er alles aan om uw wensen tot in de details te verwezenlijken. Het is van groot belang dat u geniet tijdens uw trouwerij en dat uw trouwdag verloopt op de manier die u wilt. De cuisinier van onze landelijke trouwlocatie in Brabant stemt graag met u af welke bijzondere maaltijden, heerlijke versnaperingen en dranken uw dag compleet maken.

Indien u niet kunt kiezen tussen al het lekkers dat onze koks u voorschotelt, bieden wij u van harte een proefdiner aan. Werkelijk niets blijft onbesproken: van decoratie tot muziek en van drankjes tot overnachtingen.

Exceptionele begeleiding

De partymanager begeleidt uw bruiloft op onze trouwfeest locatie. Hij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos en plezierig verloopt. U en uw gasten kunnen zorgeloos genieten van deze extraordinaire dag op. Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is op de originele feestlocatie van Landgoed Ulvenhart.