Landgoed Ulvenhart

Locatie familieweekend

Het jaarlijkse familieweekend nadert en u bent dit keer aan de beurt om een geschikte plek te vinden. Zoals ieder jaar is het een heisa om een ideale locatie voor het familieweekend te vinden. Een familieweekend inclusief bijzondere accommodatie; dat verdienen uw geliefden tijdens deze speciale dagen. Landgoed Ulvenhart is de ideale locatie voor het weekend met uw familie en ligt net buiten het mooie Ulvenhout, in de omgeving van Breda.
 

Ervaar de melange van vroeger en nu

Landgoed Ulvenhart beschikt over diverse buitenlocaties voor activiteiten met de familie. Naast de beukenkathedraal heeft het landgoed tevens meerdere zalen en binnenlocaties. De Vlaamsche Schuur is bij uitstek geschikt voor het familiediner. De historische panden ademen een authentieke sfeer. Ervaar de melange van vroeger en nu tijdens op deze bijzondere locatie voor een familieweekend.


Wordt u al warm van Landgoed Ulvenhart?

Vanaf het moment dat de eerste familieleden op het landgoed arriveren staan wij klaar om uw familie te ontvangen. Uw gezelschap kan overnachten in één van de bijzondere accommodaties van het landgoed.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor Landgoed Ulvenhart als uw locatie voor het familieweekend. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 561 60 89 of per e-mail via info@ulvenhart.nl.