Landgoed Ulvenhart

Locatie familieweekend

Het jaarlijkse familieweekend nadert en u bent dit keer aan de beurt om een geschikte locatie te vinden. Zoals ieder jaar is het een heisa om een ideale plek te vinden voor een bijzonder weekend met de gehele familie. Een familieweekend inclusief bijzondere accommodatie; dat verdienen uw geliefden tijdens deze speciale dagen. Landgoed Ulvenhart ligt net buiten het mooie Ulvenhout, nabij Breda, waar u met de familie prachtige wandelingen en / of fietstochten kunt maken.


Ervaar de melange van vroeger en nu

Landgoed Ulvenhart beschikt over diverse buitenlocaties voor activiteiten met de familie. Naast locaties zoals de beukenkathedraal heeft het landgoed tevens meerdere zalen en binnenlocaties. De Vlaamsche Schuur is bij uitstek geschikt voor het familiediner. De historische panden ademen een authentieke sfeer. Ervaar de melange van vroeger en nu bij Landgoed Ulvenhart.


Wordt u al warm van Landgoed Ulvenhart?

Vanaf het moment dat de eerste familieleden op het landgoed arriveren staan wij klaar om uw familie te ontvangen. Uw gezelschap kan overnachten in één van de bijzondere accommodaties van het landgoed.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor Landgoed Ulvenhart als uw locatie voor het familieweekend.