Landgoed Ulvenhart

Vergaderen nabij Breda - in rust en ruimte

Zoek je een vergaderlocatie midden in de Brabantse natuur, die makkelijk bereikbaar is vanuit Breda en voldoende parkeerplaatsen heeft? Een vergaderlocatie die je bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken heeft en voorzien is van de benodigde techniek? Overweeg dan Landgoed Ulvenhart. De rust en ruimte die je bij ons vindt, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

Landelijk vergaderen nabij Breda

Landgoed Ulvenhart ligt even ten zuiden van Breda, net buiten het dorpje Ulvenhout. Het grenst aan het Ulvenhoutse Bos en de Strijbeekse Hei. Hoewel je binnen een paar minuten in het centrum van Breda kunt zijn, merk je daar bij ons niks van.

Vergaderlocatie Breda

Onze capaciteit

Bekijk voor de capaciteit van onze landelijke vergaderlocatie nabij Breda onderstaand schema. In iedere accommodatie zijn de vereiste communicatiemiddelen aanwezig. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden en indien gewenst behoort ook overnachten op ons landgoed tot de mogelijkheden.

De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 man. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting op het landgoed.
 

 Accommodatie  Oppervlakte  Capaciteit  Overnachtingscapaciteit
De Raaf Open ruimte van 120 m2

Theateropstelling max. 150 pers.

U-vorm max. 45 pers.

 
De Jager & De Gelagkamers

Centrale ruimte van 75 m2

2 Gelagkamers van 16 m2

Theateropstelling max. 60 pers.

U-vorm max. 28 pers.

6 twee(event.méér)-persoonskamers met eigen sanitair
De Vos & De Zolder

Centrale ruimte op de begane grond van 40 m2

Open ruimte op de bovenverdieping van 60 m2

Theateropstelling max. 60 pers.

U-vorm max. 24 pers.

4 twee(event.méér)-persoonskamers met eigen sanitair
Het Bakhuis Open ruimte van 40 m2

Theateropstelling max. 32 pers.

U-vorm max. 18 pers.

 
De Hooimijt & De Wel

Bovenverdieping van 45 m2

Souterrain van 24 m2

Theateropstelling max. 30 pers.

U-vorm max. 18 pers.

8 kamers met tweepersoons CocoMat-bed en eigen sanitair


Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van de afslag Ulvenhout aan de A58. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. Kies voor vergaderen nabij Breda bij Landgoed Ulvenhart met één van onze vergaderarrangementen of laat ons een voorstel op maat maken. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij snel contact op.