Landgoed Ulvenhart

Zakelijk bijeenkomen

Vergaderruimte Breda

Uw zakelijk bijeenkomen vindt plaats bij Landgoed Ulvenhart. Bij Ulvenhart wordt u geïnspireerd om te innoveren. Van zakelijke presentatie tot een meerdaagse vergadering inclusief overnachting: Ulvenhart is de vergaderruimte nabij Breda waar coaches en teams tot de kern komen. De rust en de beslotenheid van het landgoed zijn ideaal voor ieder evenement en bieden u alle ruimte voor succesvol vergaderen in Breda.

Onze warme en bijzondere vergaderruimten vindt u nabij Breda, in Ulvenhout. De maximale capaciteit voor onze vergaderruimten is 150 personen. Alle communicatiemiddelen zijn aanwezig en in de pauzen kunt u uiteraard genieten van een vers bereide lunch. U kiest voor een 12- of 32-uurs arrangement, waarbij u ook kunt overnachten op ons landgoed.

 

Onze mogelijkheden

  • Bijeenkomsten
  • Netwerken
  • Presentaties
  • Vergaderen
  • Brainstormsessie
  • Teambuilding
  • Trainingen
  • Coaching

 

Ulvenhart Academy

Geef meer ruimte aan uw organisatie

U wilt groeien met uw organisatie, maar het lijkt alsof u niet verder komt? Een nieuwe en inspirerende omgeving biedt vaak de oplossing. Met de trainingen en cursussen van Ulvenhart Academy geeft u meer aan uw bedrijf. Uw vergadering wordt bij Landgoed Ulvenhart, de meest inspirerende vergaderruimte in Breda, vormgegeven door middel van groepstrainingen of individuele sessies. Ook masterclasses en volledig naar wens afgestemde programma’s behoren tot de mogelijkheden bij Ulvenhart Academy. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen in Breda en wilt u weten wat Ulvenhart Academy voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

 

Bereikbaarheid van onze vergaderruimten

De vergaderruimten zijn snel bereikbaar vanuit Breda. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Via onderstaand contactformulier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij hebben diverse arrangementen beschikbaar, maar helpen u ook graag met een geheel op maat gemaakt voorstel.