Landgoed Ulvenhart

Vergaderlocatie met overnachting

Door te vergaderen in een landelijke en inspirerende omgeving haalt u de beste resultaten. Ook wanneer u op zoek bent naar een meerdaagse vergaderlocatie biedt Landgoed Ulvenhart graag de ideale oplossing. In de bosrijke omgeving vindt u de perfecte vergaderlocatie met overnachting, waar u uw zakelijke gasten hartelijk kunt ontvangen.


Een vergaderlocatie met een ideale ligging

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting voor uw kantoor in de Benelux? Landgoed Ulvenhart biedt u graag een authentieke gelegenheid voor uw samenkomen. De landelijke omgeving heeft alle ingrediƫnten voor een succesvol evenement en is een geslaagde meerdaagse vergaderlocatie.

De binnen- en buitenruimten zijn geschikt voor workshops en trainingen. Het einde van uw werkdag wordt afgesloten met culinaire versnaperingen met onder andere producten uit onze moestuin.

Voor de overnachting beschikt Landgoed Ulvenhart over 10 slaapkamers met een maximale capaciteit van 36 personen. Er is ruime gelegenheid om uw auto kosteloos te parkeren. 


Meerdaagse vergaderlocatie reserveren

Vraag voor onze vergaderlocatie met overnachting vrijblijvend een offerte bij ons aan. Neem contact op via 076 561 60 89 of vraag hier direct een offerte aan.