Landgoed Ulvenhart

Teambuilding activiteiten

Een goed werkend team is productiever, voelt meer verbondenheid en heeft meer inspiratie. Teambuilding activiteiten zorgen ervoor dat uw medewerkers hechter worden en de sterke punten en talenten van collega‚Äôs ontdekken. Landgoed Ulvenhart biedt de ideale locatie voor uw teambuilding nabij Breda. Weg van alledaagse zorgen komt uw organisatie bij Landgoed Ulvenhart dichter tot elkaar. Creativiteit en innovatie komen tot hun recht tijdens uw teambuilding activiteiten nabij Breda. 
 

Teambuilding activiteiten in een sfeervolle setting

Een betrokken team heeft gemotiveerde medewerkers en zij dragen bij aan de prestaties van uw bedrijf. Teambuilding in Breda bij Landgoed Ulvenhart biedt uw team alle mogelijkheden om maximaal resultaat te behalen.

Landgoed Ulvenhart organiseert individuele sessies en groepstrainingen. Ook bieden wij masterclasses en volledig naar wens afgestemde activiteiten aan. De deskundigen van Ulvenhart Academy staan klaar om met uw team aan de slag te gaan. Een ongedwongen setting en de rustgevende natuur zorgen voor de ideale omstandigheden voor uw teambuilding in Breda.
 

Haal uw inspiratie uit de natuur met teambuilding

Vrij van de afleidingen op kantoor gaat u samen aan de slag bij de fraaie teambuilding activiteiten. U kunt kiezen uit een 12-uurs pakket of een 32-uurs arrangement, waarbij de dag wordt afgesloten met een heerlijk driegangendiner. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de opties van de activiteiten bespreken? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 076-561 60 89 of via e-mail info@ulvenhart.nl.