Landgoed Ulvenhart

Brainstorm in de luwte

Brainstormen is een fijne manier om tot creatie te komen. In de inspirerende en bosrijke omgeving van Landgoed Ulvenhart is er de ruimte voor een mooie wandeling. Zo krijgen ideeën voldoende zuurstof om te evolueren tot een laaiend vuur.

Geen storm in een glas water

De geschiedenis leert dat dit landgoed een rijke historie kent van denkers. In het jaar 1557 stond hier al de (door ons gerestaureerde) herberg De Jager; een uitvalsbasis voor de broeders van de Vrijmetselarij. De broeders plantten hun Beukenkathedraal, inmiddels oeroude beukenbomen die samen een passer vormen - hun symbool voor spiritualiteit. Je zou kunnen zeggen dat inspiratie bij Landgoed Ulvenhart in het grondwater zit. Bijna letterlijk; er is hier een ‘wel’ ontdekt; een natuurlijke waterbron. Geen storm in een glas water dus, maar een voedingsbodem voor groei.

Blijf gerust slapen

Parkeren is hier gratis, onze locaties zijn voorzien van de benodigde techniek, voor verse maaltijden wordt zorggedragen en ook overnachten behoort op het landgoed tot de mogelijkheden. Onze slaapkamers hebben eigen sanitair en prima bedden. Blij dus gerust slapen, om de volgende dag door de bosvogels gewekt te worden.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58.. Kies voor één van onze arrangementen of laat ons een voorstel op maat maken. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij snel contact op. Bellen kan ook: 076-5616089.

 

Vergaderlocatie     Meerdaagse vergaderlocatie     Heisessie     Netwerkborrel     Presentaties     Teambuilding