Landgoed Ulvenhart

Brainstorm - in de luwte

Brainstormen zonder rem of oordeel is een fijne manier om tot creatieve hoogstandjes te komen. In de inspirerende en bosrijke omgeving van Landgoed Ulvenhart heb je, behalve (qua apparatuur) modern uitgeruste binnenlocaties, de ruimte voor een mooie wandeling. Zo krijgen ideeën voldoende zuurstof om te evolueren tot een laaiend vuur. Onze keuken zorgt met plezier voor de inwendige mens en ook de rest van onze staf zal jullie in de watten leggen.

Geen storm in een glas water

De geschiedenis leert ons dat dit landgoed een rijke historie kent van denkers. In het jaar 1557 stond op het landgoed namelijk al herberg De Jager; een uitvalsbasis voor de broeders van de Vrijmetselarij. Zij noemden wat ze deden nog geen brainstorm, maar het kwam op hetzelfde neer. De broeders plantten hier hun Beukenkathedraal, inmiddels oeroude beukenbomen die samen een passer vormen - hun symbool voor spiritualiteit. Niet gek om te bedenken dat inspiratie op Landgoed Ulvenhart in het grondwater zit. Bijna letterlijk; we hebben een natuurlijke waterbron. Geen storm in een glas water dus, maar een voedingsbodem voor groei.

Blijf lekker slapen

Wil je na afloop bij ons overnachten, reserveer dan één van de 18 slaapkamers - met badkamer en toilet - in De Jager, De Vos of De Hooimijt. De volgende dag wordt je gewekt door vrolijk vogelgezang en een ontbijtje van onze (niet minder vrolijke) keukenbrigade.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van de afslag Ulvenhout aan de A58. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. Kies voor één van onze arrangementen of laat ons een voorstel op maat maken. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij snel contact op. Je kunt ook bellen: 076-5616089.

 

Vergaderlocatie     Meerdaagse vergaderlocatie     Heisessie     Netwerkborrel     Presentaties     Teambuilding