Landgoed Ulvenhart

Meerdaagse vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart is the place to be wanneer je een vergaderlocatie met overnachting in Brabant zoekt. Het is (heel eerlijk) wel even schrikken als je -  vanuit de drukte - op ons landgoed arriveert. De groene weidsheid in combinatie met de oude beukenbomen en onze historische panden, geven je het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn. Schijn bedriegt; Breda is net om de hoek. Je zult merken dat het in deze rust heerlijk ontspannen vergaderen is.

Vergaderlocatie met overnachting en lekker eten

Onze meerdaagse vergaderlocatie is verrassend modern als het aankomt op technologie. We beschikken over alle vereiste techniek om goed beslagen ten ijs te komen. Dus ja, natuurlijk is er ook Wifi. Bovendien is ons team ervaren en biedt waar gewenst ondersteuning. Vergaderen op de lege maag is nooit een goed idee, daarom verwent onze chef jullie gedurende de dag graag met versbereide maaltijden.

Meerdaagse vergaderlocatie

Als een roosje

Parkeren is hier gratis (check), voor techniek en de inwendige mens wordt zorggedragen (dubbel check), maar wil je een vergaderlocatie met overnachting zodat je ’s avonds na kunt praten met een wijntje en ’s morgens goed uitgerust je traject kunt vervolgen? Ook dan ben je bij Landgoed Ulvenhart aan het juiste adres. Onze slaapkamers hebben eigen sanitair en bedden waarin je als een roosje slaapt. Om de volgende dag door de bosvogels gewekt te worden.

Meerdaagse vergaderlocatie reserveren

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een meerdaagse vergaderlocatie bij Landgoed Ulvenhart? Bel 076-5616089 of vul het online contactformulier in.

Vergaderlocatie     Heisessie     Netwerkborrel     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.