Landgoed Ulvenhart

Meerdaagse vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart is the place to be voor wie een vergaderlocatie met overnachting in Brabant zoekt. De groene weidsheid in combinatie met de oude beukenbomen en historische panden, geven het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn. Schijn bedriegt; Breda is net om de hoek. In deze rust is het heerlijk ontspannen vergaderen.

Vergaderlocatie met overnachting en lekker eten

Onze meerdaagse vergaderlocatie is verrassend modern als het aankomt op technologie. We beschikken over alle vereiste techniek om goed beslagen ten ijs te komen. Dus ja, natuurlijk is er ook Wifi. Bovendien is ons team ervaren en biedt het waar gewenst ondersteuning. De keuken van Ulvenhart draagt met liefde zorg voor de inwendige mens.

Meerdaagse vergaderlocatie

Blijf gerust slapen

Parkeren is hier gratis. Voor verse maaltijden wordt zorggedragen en ook overnachten behoort op het landgoed tot de mogelijkheden. De slaapkamers hebben eigen sanitair en prima bedden. Blijf dus gerust slapen, om de volgende dag door de bosvogels gewekt te worden.

Meerdaagse vergaderlocatie reserveren

Voor meer informatie over de mogelijkheden van meerdaagse vergaderlocatie Landgoed Ulvenhart, gelieve contact op te nemen. Bel 076-5616089 of vul het online contactformulier in.

Vergaderlocatie     Heisessie     Netwerkborrel     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.