Landgoed Ulvenhart

Netwerkborrel - laagdrempelig contact leggen

Een netwerkborrel is zakendoen in een niet zakelijke omgeving. Toegankelijk, ontspannen en prettig. Landgoed Ulvenhart leent zich daar, binnen en buiten, bij uitstek voor. Onze keuken verzorgt verrassende hapjes, ons personeel is hartelijk en wil je wat presenteren dan beschikken we over alle benodigde apparatuur. Bovendien is onze oase van rust op kleine afstand van de A58 bij Breda en hebben we parkeerruimte in overvloed.
 

Eindejaarsfeest - begint bij ons

Ook voor een eindejaarsfeest is Landgoed Ulvenhart van harte aan te bevelen. Ons team neemt je ervaren en doelbewust zorg uit handen, de prachtige omgeving zorgt voor de rest. Barbecue, walking dinner, buffet of toch liever tongstrelende hapjes? In Het Bakhuis bereidt de chef jullie komst met plezier voor. Onze wens is dezelfde als die van jou: een onvergetelijk feestje bouwen.
 

Diner of barbecue - neem de proef op de som

Er is veel actie in keuken ‘Het Bakhuis’ van Landgoed Ulvenhart. We bakken er elke dag vers brood, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen, maar bereiden er net zo goed zesgangendiners voor grote groepen. Onze chef is zeer gesteld op Het Bakhuis. En onze gasten op hem, wanneer ze eenmaal van zijn kookkunst geproefd hebben. Alles is mogelijk, het enige wat je hoeft te doen is je wensen aan ons kenbaar te maken.
 

Presentaties - acte de préséance

Landgoed Ulvenhart biedt een combinatie van authentieke rust en moderne technische faciliteiten. Onze keuken zorgt goed voor de inwendige mens, zodat de concentratie van je publiek optimaal blijft.  Wil je overnachten? Dan ben je welkom in de slaapkamers van De JagerDe Vos of De Hooimijt.
 

Vergaderlocatie     Meerdaagse vergaderlocatie     Heisessie     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding