Landgoed Ulvenhart

Netwerkborrel

Ongeacht het jaargetijde is er bij Landgoed Ulvenhart altijd de mogelijkheid voor een zakelijke borrel in de schone buitenlucht. Onder het genot van een hapje, drankje, diner of barbecue kunt u het hele jaar door aangenaam netwerken in een unieke landelijke omgeving. Het landgoed is een ideale en inspirerende locatie voor uw zakelijke borrel, vergadering of bijeenkomst.

Eindejaarsfeest

Ook voor een eindejaarsfeest van uw organisatie, studie of sportseizoen kunt u bij Landgoed Ulvenhart terecht. Wij hebben voldoende ruimte voor een prettige bijeenkomst om het jaar goed af te sluiten. Landgoed Ulvenhart is gelegen aan de vennen van het Strijbeekse Hei, nabij Breda en Ulvenhout. In de groene omgeving hebben wij alle ruimte om van uw eindejaarsfeest een succesvolle festiviteit te maken. Wij ondersteunen graag bij het arrangeren van uw evenement, wanneer u het te druk heeft om het feest te organiseren.

Volledig verzorgd diner of barbecue

Landgoed Ulvenhart maakt uw zakelijke borrel graag compleet met een diner of barbecue. Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor een (hapjes) buffet en walking dinner gerechtjes. Het menu wordt volledig verzorgd door de koks van Landgoed Ulvenhart. Heeft u bepaalde wensen? Wij houden daar rekening mee en passen het menu graag voor u aan.

Wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen voor uw zakelijke borrel? U kunt ons gemakkelijk bereiken via 076 561 60 89 of direct een offerte via contactformulier aanvragen.

Vergaderlocatie     Meerdaagse vergaderlocatie     Heisessie     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.