Landgoed Ulvenhart

Netwerkborrel

Een netwerkborrel is zakendoen in een niet zakelijke omgeving. Toegankelijk, ontspannen en prettig. Landgoed Ulvenhart leent zich daar, binnen en buiten, bij uitstek voor. Onze keuken verzorgt verrassende hapjes, het personeel is hartelijk en voor presentaties beschikken we over alle benodigde apparatuur. Bovendien is onze oase van rust op kleine afstand van de A58 bij Breda en hebben we parkeerruimte in overvloed.

Een eindejaarsfeest begint bij ons

Voor een eindejaarsfeest is Landgoed Ulvenhart van harte aan te bevelen. Ons team neemt ervaren en doelbewust zorg uit handen, de prachtige omgeving zorgt voor de rest. Barbecue, walking dinner, buffet of toch liever culinaire hapjes? Onze keuken bereidt ieder feest met plezier voor. Landgoed Ulvenhout deelt de wens om er een onvergetelijk feest van te maken.

Diner of barbecue

Eten om puur van te genieten; wij vinden het belangrijk! In Het Bakhuis van Landgoed Ulvenhart wordt dagelijks vers brood gebakken, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen. Onze keuken besteedt veel zorg aan iedere maaltijd en is zowel ervaren in het bereiden van een barbecue tot en met het creƫren van een culinair zes-gangen-diner. Ook voor grote groepen. Neem de proef op de som en eet smakelijk, binnen of buiten op het terras onder de bomen.

Presentaties

Landgoed Ulvenhart biedt een combinatie van authentieke rust en moderne technische faciliteiten. En onze keuken zorgt goed voor de inwendige mens, zodat de concentratie van ieders publiek optimaal blijft. In de slaapkamers van De JagerDe Vos of De Hooimijt ben je welkom om te blijven overnachten.

Vergaderlocatie     Meerdaagse vergaderlocatie     Heisessie     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding