Landgoed Ulvenhart

Vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart is dé vergaderlocatie waar coaches, teams en werknemers op geïnspireerde wijze samenkomen. Uit onze ervaringen blijkt dat hier de meest creatieve ideeën worden bedacht. U kunt uw zakelijke gasten bij ons hartelijk ontvangen. In deze bosrijke omgeving vindt u alle rust, ruimte en beslotenheid die u zoekt. Landgoed Ulvenhart is een unieke vergaderlocatie in Noord-Brabant voor uw zakelijk samenzijn.
 

Een vergaderlocatie waar u ongestoord kunt vergaderen

Gelegen aan de vennen van het Strijbeekse Hei vindt u Landgoed Ulvenhart: een bijzondere vergaderlocatie in Brabant. Ulvenhart is een zeer geschikte plek voor een samenkomst van een selecte groep managers, maar ook voor een zakelijk bijeenkomen van honderd of meer werknemers. Het landgoed en de sfeervolle binnenruimtes maken Landgoed Ulvenhart een prachtige vergaderlocatie in Brabant.

Vergaderlocatie Ulvenhout

Onze grootste ruimte, De Raaf, kent een maximum van 150 personen. Verder zijn er meerdere kleinere ruimtes voor vergaderingen, trainingen of brainstormsessies. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting op het landgoed.
 

Voordelen Landgoed Ulvenhart als vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart is zeer geschikt als vergaderlocatie in Brabant. Enkele voordelen van het landgoed als vergaderlocatie zijn:

  • Landelijke omgeving
  • Grote en kleine ruimtes beschikbaar
  • Lunch en diner door de beste koks
  • Mogelijkheden om te overnachten
  • Ruim voldoende parkeerplaatsen
  • Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg
  • Alle benodigde apparatuur aanwezig voor presentaties
  • Makkelijk te reserveren
     

Bent u op zoek naar een unieke en groene vergaderlocatie in Brabant? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Laat ons uw verwachtingen overtreffen tijdens uw zakelijke bijeenkomst bij Landgoed Ulvenhart.

Meerdaagse vergaderlocatie     Heisessie     Netwerkborrel     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding

Blader door onderstaande fotocarrousel voor een sfeerimpressie.