Kom verder

Het landgoed biedt alle ruimte om bijeen te komen; een scala aan mogelijkheden door afstemming op uw wensen. Verblijf al dan niet met overnachting. Van zakelijk assemblee tot unieke trouwlocatie, van geboorteviering tot een waardig afscheid. Elk evenement wordt met zorg omringd. Kwaliteit is ook het ingrediënt op culinair gebied.

Lees meer…

Bart Welten heet u welkom bij Landgoed Ulvenhart in deze video

De historie

In de 16e eeuw stond op dit landgoed al herberg de Jager. De broeders van de Vrijmetselarij plantten hier de huidige Beukenkathedraal; de inmiddels oeroude beukenbomen vormen samen een passer, symbool voor spiritualiteit. De Beukenkathedraal is nog steeds in al haar glorie te bewonderen. Vanaf 2005 zijn alle gebouwen op het terrein van Landgoed Ulvenhart gerestaureerd. Bij het graven van de bouwput van de Hooimijt werden de sporen van een wel, een bron, zichtbaar in het zand. De enige letterlijke – maar zeker niet enige – bron van inspiratie die het landgoed rijk is.

Ons Dorp

Bekijk de verschillende accommodaties van Landgoed Ulvenhart.

Voor meer informatie, klikt u op de accommodatie.

Algemene info zakelijk

Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt ons bereiken via
076 561 60 89 of info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: