Kom verder

Het landgoed biedt alle ruimte om bijeen te komen; een scala aan mogelijkheden door afstemming op uw wensen. Verblijf al dan niet met overnachting. Van zakelijk assemblee tot unieke trouwlocatie, van geboorteviering tot een waardig afscheid. Elk evenement wordt met zorg omringd. Kwaliteit is ook het ingrediënt op culinair gebied.

Lees meer…

Bart Welten heet u welkom bij Landgoed Ulvenhart in deze video

De historie

In de 16e eeuw stond op dit landgoed al herberg de Jager. De broeders van de Vrijmetselarij plantten hier de huidige Beukenkathedraal; de inmiddels oeroude beukenbomen vormen samen een passer, symbool voor spiritualiteit. De Beukenkathedraal is nog steeds in al haar glorie te bewonderen. Vanaf 2005 zijn alle gebouwen op het terrein van Landgoed Ulvenhart gerestaureerd. Bij het graven van de bouwput van de Hooimijt werden de sporen van een wel, een bron, zichtbaar in het zand. De enige letterlijke – maar zeker niet enige – bron van inspiratie die het landgoed rijk is.

Ons Dorp

Bekijk de verschillende accommodaties van Landgoed Ulvenhart.
Overnachten behoort op het landgoed ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie, klikt u op de accommodatie.

Podcast met Bart Welten

Hunting on Project Stories is een podcastshow waarin Maike van Meulen op zoek gaat naar de meest inspirerende, leuke, ludieke projecten van de Benelux. Daarbij interviewt zij bekende en onbekende personen en ontdekt het verhaal van een mens achter een bepaald project.

In één van de podcasts van Hunting on Project Stories is Bart Welten, eigenaar van Landgoed Ulvenhart, geïnterviewd. In de podcast wordt onder andere gesproken over projecten, de locatie Landgoed Ulvenhart en het event Hunting on Project Stories.

Beluister de podcast

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: