Een magische setting

Een bruiloft, geboorteviering, jubileum of verjaardag zorgt vaak voor een hartelijk weerzien van bekenden en geliefden. Een heuglijke avond, dag of mogelijk meerdaags evenement (we beschikken over 18 slaapkamers met eigen sanitair). We inventariseren van tevoren zorgvuldig ieders wensen en spelen er waar mogelijk graag op in.

Lees meer…

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een informeel samenzijn, bruiloft of afscheid vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Gaat u trouwen of bent u op zoek naar een locatie voor een andere heuglijke gebeurtenis? Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Afscheid

Het leven vraagt een waardig afscheid. Ruimte, rust en het verbindende van natuur dragen hiertoe bij. De omgeving en sfeer van Landgoed Ulvenhart nodigen uit tot een persoonlijk afscheid met een eigen invulling. De authentieke panden bieden een mooie, intieme sfeer. Ook een plechtigheid in de open natuur behoort tot de mogelijkheden; de eeuwenoude Beukenkathedraal vormt een serene plek bij uitstek voor een laatste ode. In gezamenlijk overleg met nabestaanden en de betreffende uitvaartonderneming verzorgt Landgoed Ulvenhart de organisatie van faciliteiten en catering.

Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een netwerkborrel of vraag uw offerte aan via onderstaand contactformulier. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

Vraag uw offerte aan bij Landgoed Ulvenhart