Vier het!

Wanneer er reden is voor samenzijn; vier het dan! Een verjaardag, kraamborrel, bruiloft of jubileum; iedere heuglijke gebeurtenis op Ulvenhart is het waard om met zorg voorbereid en begeleid te worden.

Binnen en buiten

Op het mooie Landgoed Ulvenhart is het mogelijk om zowel binnen als buiten te genieten van een speciale dag. De buitenlocaties zijn alleen al qua natuurschoon adembenemend, binnen vindt u een intieme setting in één van de historische panden. Blijf gerust overnachten in de gerieflijke slaapkamers met eigen sanitair van onze accommodaties de Jager, de Vos en de Hooimijt.

Unieke locatie

We helpen graag bij iedere stap van een evenement, waarbij we kunnen bogen op ruime ervaring bij gezelschappen van 5 tot 80 personen. Onze koks staan klaar met gastronomische hoogstandjes, ons hartelijke team heet een ieder van harte welkom en de natuur zorgt voor een magische touch. Het enige wat onze gasten hoeven te doen is: genieten.

Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Maak uw offerte op maat middels onderstaand formulier. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

Vraag uw offerte aan bij Landgoed UlvenhartInloggen

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten