RIVM maatregelen Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen.

Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs én corona toegangsbewijs te tonen. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar.

Eén van onze collega’s verwelkomt u graag bij de receptie, waar u uw identiteitsbewijs en één van de volgende bewijzen moet laten zien:
– QR code/Vaccinatiebewijs
– Negatieve testuitslag welke niet ouder dan 24 uur is. Een officiële testuitslag is enkel geldig via een officiële Testen voor Toegang locatie
– Een bewijs dat u hersteld bent van Corona

Tevens vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt vergaderen en verblijven op Landgoed Ulvenhart.

Heeft u nog vragen over de maatregelen dan horen we het graag. Neem contact met ons op via 076 561 60 89 of info@ulvenhart.nl, wij helpen u graag verder!

Particulier

Onze locatie is geopend voor Uitvaart & Condoleance, met een maximum van 60 personen. Een afscheid op een veilige en verantwoorde wijze, geheel coronaproof.

Zakelijk

Gezien de RIVM maatregelen hanteren wij aangepaste zaalopstellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Heeft u ondanks bovenstaande informatie vragen over uw reservering? U kunt contact opnemen via onderstaand formulier. Wij zijn ook bereikbaar via 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw vraag: