Landgoed Ulvenhart gesloten tot en met 9 februari 2021

In verband met de actuele maatregelen is Landgoed Ulvenhart gesloten tot en met 9 februari. Gedurende deze periode ontvangen wij geen zakelijke en particuliere gasten. Uitvaart & Condoleance kunnen wel plaatsvinden op Landgoed Ulvenhart.

Wanneer de omstandigheden het weer toelaten hopen wij U te mogen verwelkomen op het landgoed. Rekening houdend met de tezijnertijd geldende RIVM maatregelen, kunt U vergaderen, een bruiloft vieren, een aangeklede borrel geven of een andere bijeenkomst organiseren. Uiteraard kunt U nu al een reservering plaatsen.

Neem contact met ons op via 076 561 60 89 of info@ulvenhart.nl, wij helpen u graag verder!

Particulier

Reguliere particuliere bijeenkomsten kunnen op dit moment niet plaatsvinden op Landgoed Ulvenhart. Onze locatie is nog wel geopend voor Uitvaart & Condoleance, met een maximum van 30 personen. Een afscheid op een veilige en verantwoorde wijze, geheel coronaproof.

Zakelijk

Het is op dit moment niet mogelijk om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren op Landgoed Ulvenhart. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Contact

Heeft u ondanks bovenstaande informatie vragen over uw reservering? U kunt contact opnemen via onderstaand formulier. Wij zijn ook bereikbaar via 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

Contactgegevens:

Uw vraag: