RIVM maatregelen Landgoed Ulvenhart

Op Landgoed Ulvenhart hanteren wij maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Te allen tijde wordt 1,5 meter afstand gewaarborgd en daarbij zijn zaalopstellingen met of zonder tafels mogelijk.

Bij aankomst wordt aan onze gasten gevraagd of zij klachten hebben. Blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn, koorts en blijf thuis als u huisgenoten heeft met koorts en/of andere klachten.

Tevens vragen wij u om de instructies en aanwijzingen van ons personeel op te volgen, zodat u op een verantwoorde manier kunt vergaderen en verblijven op Landgoed Ulvenhart.

Heeft u nog vragen over de maatregelen dan horen we het graag. Neem contact met ons op via 076 561 60 89 of info@ulvenhart.nl, wij helpen u graag verder!

Particulier

Onze locatie is geopend voor Uitvaart & Condoleance, met een maximum van 30 personen. Een afscheid op een veilige en verantwoorde wijze, geheel coronaproof.

Zakelijk

Gezien de RIVM maatregelen hanteren wij aangepaste zaalopstellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Heeft u ondanks bovenstaande informatie vragen over uw reservering? U kunt contact opnemen via onderstaand formulier. Wij zijn ook bereikbaar via 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

Contactgegevens:

Uw vraag: