Trouwen nabij Breda

Landgoed Ulvenhart is een magische trouwlocatie nabij Breda. Midden in de natuur gelegen aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei, is ons landgoed een magische plaats om elkaar het ja-woord te geven. Onze trouwlocatie nabij Breda is bijzonder in ieder jaargetijde; elk seizoen hebben onze majestueuze beukenbomen een eigen kleurenpalet. Die, wanneer de zon er doorheen schijnt, jullie als bruidspaar omringen met een warme gloed. Op onze locatie nabij Breda zijn jullie verzekerd van een prachtige bruiloft.

Lees meer…

Intieme setting op jullie bruiloft nabij Breda

Een bruiloft in de openlucht geeft een heel speciale sfeer. Vrolijke muziek, witte bloemen, manshoge open haarden en feeërieke verlichting in de bomen, onder de sterrenhemel. Wij denken graag met jullie mee en stippelen samen een gedetailleerd scenario uit. Is er onverwachts toch regen? Dan vieren we het gewoon binnen. Gelukkig zijn niet alleen onze buitenlocaties, zoals de oeroude Beukenkathedraal, adembenemend; ook binnen vind je een intieme setting voor jullie bruiloft nabij Breda. Onze Vlaamse Schuur, De Raaf en De Jager (een herberg uit de zestiende eeuw) zijn super romantisch.

Slaap lekker

Als jullie genoten hebben van jullie bruiloft nabij Breda, blijven jullie natuurlijk slapen. Daarvoor hebben wij lekkere bedden in onze accommodaties De Jager, De Vos en De Hooimijt. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten op de mooiste dag van jullie leven.

Wij zorgen voor alles

Ons team heeft de kennis en ervaring om jullie trouwdag tot in finesse te organiseren. We zorgen voor jullie vanaf het moment dat de eerste gasten arriveren op jullie trouwlocatie in Ulvenhout, nabij Breda, tot wanneer de laatste persoon is vertrokken. We passen onze indeling aan op de grootte van de groep en kleden de trouwlocatie naar jullie smaak aan. En onze koks in Het Bakhuis verblijden jullie gasten met tongstrelende gerechten. Bij Landgoed Ulvenhart zijn we ervaren in bruiloften van 5 tot 150 personen. Op deze manier kunnen jullie voor iedere bruiloft terecht bij onze trouwlocatie nabij Breda.

Geef ons jullie ja-woord

Wil je dat deze prachtige dag echt De Mooiste Dag wordt? Geef ons dan jullie ja-woord. Maak kennis met Landgoed Ulvenhart en ontdek de mogelijkheden van onze trouwlocatie nabij Breda. Indien jullie niet kunnen kiezen tussen al het lekkers dat onze koks kunnen voorschotelen, bieden wij jullie bovendien van harte een proefdiner aan. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen wij snel contact op.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: