Magische setting

Onze trouwlocatie in Ulvenhout is gelegen tussen de vennen van de Strijbeekse Hei en het Ulvenhoutse bos. Deze setting maakt onze locatie nog magischer en is gedurende ieder seizoen adembenemend. De romantiek die Landgoed Ulvenhart van nature uitstraalt zorgt voor het gouden randje gedurende jullie huwelijksceremonie. In combinatie met prachtige aankleding en uiteraard jullie geliefde familie en vrienden zal het een onvergetelijke dag worden.

Lees meer…

Sluit de dag af met een smaakvol diner

Van de ceremonie tot aan het diner, trouwen op Landgoed Ulvenhart maakt jullie bruiloft een ware beleving. Onze tongstrelende gerechten, versbereid door onze chef-koks zullen zorgen voor een betoverend einde van de dag. We zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten niets te kort komen.

Geef jullie ja-woord aan trouwen in Ulvenhout

Zijn jullie overtuigd van onze sprookjesachtige trouwlocatie in Ulvenhout? We ontvangen jullie graag voor een onvergetelijke dag. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen hier graag aan mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ons team zit voor jullie klaar. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier. Bel of mail je liever? Geen probleem. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 076-5616089 en per mail via info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: