Vakantiehuisje in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar rust of wil je genieten van een korte vakantie of weekendje nabij Breda op een mooi landgoed? De vakantiehuisjes van Landgoed Ulvenhart ligt midden in de natuur in Noord-Brabant aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is gecreëerd vanuit de hartenwens dat gasten zich er thuis voelen. Het landgoed strekt zich uit over 9,3 hectare bos en weiland, is dus van nature uitnodigend en onze accommodaties sluiten daarop aan. Die twee gaan naadloos in elkaar over.

Landelijk overnachten in Noord-Brabant

De bedden en badkamers van onze vakantiehuisjes in Noord-Brabant zijn helemaal van deze tijd. Onze gastenverblijven waren van oudsher echter herberg, boerderij of schuur. Ze ademen nog steeds een charmante robuustheid die heel authentiek is. In het Bakhuis bakken we elke dag vers brood, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen, maar we bereiden voor de liefhebber net zo goed een zes-gangen-diner. Iedere ochtend geniet je in onze vakantiehuisjes in Brabant van een heerlijk ontbijt, met liefde gemaakt door onze chef.

Best of both worlds

Wil je een uitstapje of zoek je het vertier en de faciliteiten van de grote stad? In een oogwenk bereik je vanuit Landgoed Ulvenhart het bruisende, eveneens historische Breda. Geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft en kom vervolgens helemaal tot rust in onze vakantiehuisjes in Brabant.

De vakantiehuis accommodaties

We beschikken over 18 slaapkamers, verdeeld over 3 accommodaties, te weten: de Jager & de Gelagkamers met 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen, de Vos & de Zolder met 4 slaapkamers voor maximaal 16 personen en de Hooimijt en de Wel met 8 slaapkamers voorzien van tweepersoonsbedden. In totaal zijn er 50 slaapplaatsen in onze vakantiehuisjes vlakbij Breda. Alle slaapkamers zijn voorzien van keurig sanitair.

Wel even reserveren

Wil je komen overnachten in een van onze vakantiehuisjes in Noord-Brabant? Gelieve dan te reserveren, zodat je verzekerd bent van de beste service. Neem contact op via 076-5616089. Bij aankomst ontvangen wij je persoonlijk, dus heel graag tot dan!

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: