In alle rust vergaderen

Landgoed Ulvenhart sluit haar gasten in een omhelzing van schoonheid, pure rust en natuur. Een vleugje magie zelfs. Vergaderen in het groen doet u nabij Breda in accommodaties in variërende groottes. In onze vergaderruimte De Raaf kunnen maximaal 120 personen aanwezig zijn. Bent u met een kleiner gezelschap? Een andere mogelijkheid is vergaderen in De Hooimijt en De Wel, waar maximaal 20 personen plaats kunnen nemen. In iedere accommodatie zijn de vereiste communicatiemiddelen aanwezig voor uw vergadering. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden en indien gewenst kunt u ook overnachten op ons landgoed.

Vergaderarrangementen in het groen

Vergaderen in de natuur op Landgoed Ulvenhart is mogelijk in een 12-uur arrangement of een 32-uurs pakket. Afhankelijk van uw wensen verwelkomen wij u op ons landgoed voor één dagdeel of inclusief overnachting. Zo kunt u genieten van de culinaire gerechten van onze koks en een overnachting in het groen. Wij ontzorgen u graag tijdens een vergadering in de natuur op ons landgoed. Op deze manier kunt u uw ideeën laten vloeien.

In de natuur overnachten

Wilt u graag vergaderen in de natuur en overnachten op ons landgoed? Ook dat is mogelijk op onze bijzonder rustgevende vergaderlocatie. Onze accommodaties bieden plaats voor diverse gezelschappen. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. De ligging van ons landgoed is tussen de Ulvenhoutse bossen en de vennen van de Strijbeekse hei. U kunt dus optimaal genieten van de rust tussen deze prachtige magische gebieden.

Hier komt u tot rust

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van de afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom vergaderen in de natuur nabij Breda en laat ons een voorstel op maat maken. Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: