Vergaderen in Noord-Brabant – in rust en ruimte

Het leven van alledag dendert door en iedereen racet mee, net als het verkeer op de A58. Totdat u na Breda afslag 14 richting Ulvenhout neemt, twee keer rechts gaat en bij de t-splitsing links gaat. Landgoed Ulvenhart sluit haar gasten in een omhelzing van schoonheid, pure rust en natuur. Een vleugje magie zelfs.

Lees meer…

Midden in de Brabantse natuur

Vergaderen in Noord-Brabant? Het kan midden in de natuur. Met voldoende parkeerplaatsen, een heerlijke keuken en benodigde techniek leent Landgoed Ulvenhart zich als de ideale landelijke vergaderlocatie in Noord-Brabant. De rust en ruimte die u bij ons midden in de natuur vindt, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

Landelijk vergaderen in Brabant

Landgoed Ulvenhart ligt even ten zuiden van Breda, net buiten het dorpje Ulvenhout. Het grenst aan het Ulvenhoutse Bos en de Strijbeekse Hei. U krijgt het gevoel ver van het alledaagse te zijn. Breda ligt op een steenworp afstand van onze vergaderlocatie.

Onze vergadercapaciteit

In onderstaand schema kunt u de capaciteit van onze landelijke vergaderlocatie in Noord-Brabant bekijken. De vereiste communicatiemiddelen zijn aanwezig in iedere accommodatie. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden en indien gewenst behoort ook overnachten op ons landgoed tot de mogelijkheden.

De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 personen. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting op het landgoed.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van de afslag Ulvenhout aan de A58. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid en laadpalen aanwezig. Kies voor vergaderen in Brabant bij Landgoed Ulvenhart en laat ons een voorstel op maat maken. Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij snel contact op.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: