Vergaderen nabij Breda – in rust en ruimte

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie nabij Breda? Nabij deze bourgondische stad vindt u het prachtige Landgoed Ulvenhart. Vergader in alle rust, te midden van al het moois wat moeder natuur te bieden heeft. Landgoed Ulvenhart geeft u de mogelijkheid om een met zorg georganiseerde vergadering te plannen. Ontdek de authentieke accommodaties en kom tot verfrissende nieuwe inzichten.

Het leven van alledag dendert door en iedereen racet mee, net als het verkeer op de A58. Totdat u na Breda afslag 14 richting Ulvenhout neemt, twee keer rechts gaat en bij de t-splitsing links gaat. Landgoed Ulvenhart sluit haar gasten in een omhelzing van schoonheid, pure rust en natuur. Een vleugje magie zelfs.

Lees meer…

De capaciteit van onze vergaderlocatie Breda

Op onze vergaderlocatie nabij Breda bieden wij diverse accommodaties in variërende groottes. In ons dorp hebben we beschikking over inspirerende vergaderlocaties voor maximaal 150 personen. In iedere accommodatie zijn de vereiste communicatiemiddelen aanwezig. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden uit onze eigen moestuin en indien gewenst behoort ook overnachten op ons landgoed tot de mogelijkheden.

Vergaderarrangementen bij Landgoed Ulvenhart

U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting op het landgoed. Met goed weer bieden wij de mogelijkheid om de vergadering in de binnenplaats van Landgoed Ulvenhart voort te zetten. Organiseer uw zakelijke bijeenkomst op onze unieke vergaderlocatie nabij Breda en zorg dat al uw ideeën voldoende zuurstof krijgen om te evolueren tot een laaiend vuur.

Meerdaagse vergadering in Breda

Wilt u graag vergaderen inclusief een overnachting? Ook dat is mogelijk op onze bijzondere en inspirerende vergaderlocatie vlakbij Breda. Onze accommodaties bieden plaats voor diverse gezelschappen. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Vanwege de prachtige ligging tussen de Ulvenhoutse bossen en de vennen van de Streibeekse Hei kunt u tussen de vergaderingen door genieten van de magische omgeving.

Inspirerende vergaderlocatie reserveren

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie nabij Breda voor nieuwe verhelderende ideeën en plannen? Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Onze inspirerende vergaderlocatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en er zijn laadpalen aanwezig. Reserveer direct uw vergaderruimte op ons landgoed. Heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen via 076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: