Een vergaderzaal nabij Breda in alle rust en ruimte

Zoekt u een vergaderzaal in Breda, gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving? Vindt u het daarnaast belangrijk dat de locatie makkelijk bereikbaar is en voldoende gratis parkeergelegenheid heeft? Landgoed Ulvenhart biedt precies wat u nodig heeft.

Lees meer…

Reserveer uw vergaderzaal

Faciliteiten van Landgoed Ulvenhart

Bij de keuze voor een vergaderzaal van Landgoed Ulvenhart, nabij Breda, heeft u direct een aantal zorgen minder. Al onze accommodaties zijn voorzien van de faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw vergadering. We beschikken over de benodigde technieken, waaronder uitstekende WiFi verbinding. Onze keuken creëert de meest heerlijke en vers bereide maaltijden en draagt met liefde zorg voor de inwendige mens. Daarnaast staat ons team voor u klaar om waar gewenst de juiste ondersteuning te bieden.

Bereikbaarheid van de vergaderzaal

Landgoed Ulvenhart ligt slecht 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58 en is daardoor heel gemakkelijk te bereiken. Deze vergaderzaal ligt midden in de natuur, op een steenworp afstand van Breda. Landgoed Ulvenhart heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meerdaagse vergaderlocatie

Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Landgoed Ulvenhart biedt namelijk diverse accommodaties met slaapplaatsen. Onze meerdaagse vergaderlocatie is verrassend modern als het aankomt op technologie. Zo bent u van alle vereiste technieken voorzien tijdens de vergadering op ons landgoed.

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze vergaderzaal in Breda of laat ons een voorstel op maat voor u maken. Wij kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn. Onder aan de pagina vindt u het contactformulier waarmee u contact op kunt nemen.

Vergaderzaal nabij Breda reserveren

Wij vragen u een reservering te maken voor onze vergaderzaal zodat we u compleet kunnen ontzorgen tijdens uw bezoek. Deze maakt u gemakkelijk via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag verder.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: