Zoek jij een magische werkplek?

Landgoed Ulvenhart ligt even ten zuiden van Breda, net buiten het dorpje Ulvenhout, te midden van bos en hei. Wanneer je bij ons bent, voel je dat de historische panden in combinatie met de overweldigende natuur het landgoed iets magisch geven.

Onze locatie biedt ruimte aan zowel uitbundige feesten als ingetogen uitvaarten, zakelijke borrels, cursussen en seminars, maar ook culturele en spirituele evenementen. Ulvenharts team bestaat uit bijzondere mensen, die de sfeer van die uiteenlopende omstandigheden aanvoelen en daarop kunnen anticiperen.

Het belangrijkste van ons werk is de zorg voor onze gasten. Het is daarom belangrijk dat je nauwgezet, flexibel en oplossingsgericht bent. Respect voor elkaar en de natuur staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zijn echte vereisten, net als gevoel voor humor, oprechte gastvrijheid en hartelijkheid.

Verwacht je dat jij je bij ons thuis zult voelen?

Medewerk(st)er Schoonmaak

Landgoed Ulvenhart is per direct op zoek naar een medewerk(st)er schoonmaak voor ongeveer 24 uur per week. Daarnaast is het eventueel mogelijk om extra uren op oproepbasis te werken.

lees meer

Horecamedewerker

Landgoed Ulvenhart is per direct op zoek naar een horecamedewerker. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor de complete verzorging van onze gasten.

lees meer

Contactgegevens: