Werken bij Landgoed Ulvenhart

In een sfeer van rust en natuurlijke schoonheid is een unieke locatie gelegen: Landgoed Ulvenhart. Een exclusieve plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven.
Hier wordt het leven in al haar facetten gevierd, worden mogelijkheden gecreëerd; voor een onbezorgde bruiloft, geslaagde zakelijke bijeenkomst, uitvaart of andere bijzondere ontmoeting.
Deze unieke locatie vraagt om speciale talenten. Gedreven personen met daadwerkelijke betrokkenheid. Een natuurlijke, uitreikende gastvrijheid en kwaliteiten die bijdragen aan het verhaal van Ulvenhart. In het besef dat ieder moment een mogelijkheid tot leren en ontwikkelen in zich draagt.

Dit zijn momenteel de openstaande vacatures van Landgoed Ulvenhart. Open sollicitaties zijn ook welkom. Wij zien jouw bericht graag tegemoet via info@ulvenhart.nl.

Manager Operations (V/M)

Ben jij de Operationeel Manager die initiatief neemt, beleving creëert, samen met het Ulvenhartteam een prachtig concept vervult? Dan pas jij wellicht in ons team! 

lees meer

HulpKok (V/M)

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer jij seizoensproducten uit eigen moestuin kunt verwerken tot de heerlijkste lunchgerechten in een omgeving waar culinaire kwaliteit voorop staat en de gastvrijheid siert? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een bijzondere werkplek?  Dan pas jij wellicht in ons team!

lees meer

SousChef (V/M)

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer jij seizoensproducten uit eigen moestuin kunt verwerken tot de heerlijkste gerechten in een omgeving waar culinaire kwaliteit voorop staat en de gastvrijheid siert? Ben jij als gedreven (aankomend) SousChef op zoek naar een nieuwe uitdaging op een bijzondere werkplek?  Dan pas jij wellicht in ons team!

lees meer

Zelfstandig Werkend Kok (V/M)

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer jij seizoensproducten uit eigen moestuin kunt verwerken tot de heerlijkste gerechten in een omgeving waar culinaire kwaliteit voorop staat en de gastvrijheid siert? Ben jij als gedreven Zelfstandig Werkend Kok op zoek naar een nieuwe uitdaging op een bijzondere werkplek?  Dan pas jij wellicht in ons team!

lees meer

Leerling Kok (V/M)

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer jij seizoensproducten uit eigen moestuin kunt verwerken tot de heerlijkste gerechten in een omgeving waar culinaire kwaliteit voorop staat en de gastvrijheid siert? Wil jij de fijne kneepjes van het koksvak leren op een bijzondere werkplek?  Dan pas jij wellicht in ons team!

lees meer

    Contactgegevens: