Werken bij Landgoed Ulvenhart

In een oase van rust en natuurlijke schoonheid staat een unieke locatie, Landgoed Ulvenhart. Een exclusieve plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven.
Hier wordt het leven in al haar facetten gevierd zoals een onbezorgde bruiloft, een geslaagde zakelijke bijeenkomst of een andere bijzondere ontmoeting.
Deze unieke locatie vraagt om bijzondere talenten. Gedreven professionals die gastvrijheid als een natuurlijke houding in hun DNA hebben en die willen stralen in een natuurlijke en exclusieve ambiance.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie en meld je aan voor de nieuwsbrief via info@ulvenhart.nl.

Manager Operations

Ben jij de Manager Operations die initiatief neemt, een beleving creëert en samen met het team achter een prachtig concept staat en ook zeker een leider is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Sous Chef

Gaat jouw hart sneller kloppen als je seizoen producten uit eigen moestuin kan verwerken tot de lekkerste gerechten in een omgeving waarin culinaire kwaliteit voorop staat? Ben jij als gedreven (aankomend) sous chef op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een werkplek waarbij rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé? Dan pas jij misschien in ons keukenteam!

lees meer

Interieurverzorger schoonmaak

Houd jij van schoonmaken? En laat je dan alles spik en span achter? Dan ben jij onze nieuwe collega bij Landgoed Ulvenhart! Jouw baan wordt interieurverzorger, schoonmaker, huishoudelijke hulp of hoe jij je functie het liefst wilt noemen.

lees meer

Gastheer of -vrouw bediening

Sta jij binnenkort te stralen op ons unieke landgoed als gastvrouw of gastheer? Zorg jij dat onze gasten met een positief en tevreden gevoel naar huis gaan en graag bij ons terugkomen? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken voor ons team operations.

lees meer

    Contactgegevens: