Houd jij van schoonmaken? En laat je dan alles spik en span achter? Dan ben jij onze nieuwe collega bij Landgoed Ulvenhart! Jouw baan wordt interieurverzorger, schoonmaker, huishoudelijke hulp of hoe jij je functie het liefst wilt noemen.

Jouw doel is dat onze gasten een onvergetelijke eerste indruk krijgen van onze vijf panden verspreid over het landgoed.  Je bent met je collega’s verantwoordelijk voor schoonmaak van de prachtige ruimtes voor vergaderingen en bruiloften, de vakantiewoningen en de 18 hotelkamers. Je bent onmisbaar voor Landgoed Ulvenhart en je ziet elke dag als een mooie kans om de verwachtingen van de gasten te overtreffen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een aanpakker en houdt ervan als alles weer blinkt en heerlijk schoon is.
  • Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken.
  • Werkzaamheden als stofzuigen, vegen, afval opruimen, toiletten schoonmaken. bedden opmaken en ramen zemen geven je voldoening en vind je leuk om te doen.
  • Ervaring in de professionele schoonmaak is fijn maar als je wilt leren nemen wij de tijd om je de kneepjes van het vak aan te leren.
  • Je bent in de ochtend beschikbaar van 07.30-13.00 uur van maandag tot en met vrijdag maar ook in het weekend ( ca. 1 keer per 2 weken).

Interesse

Zie jij jezelf al werken op dit mooie landgoed? Solliciteer dan naar deze functie en stuur een mail met een kort CV naar info@ulvenhart.nl ter attentie van Joëlle van den Heuvel, Algemeen Manager.

    Contactgegevens: