Gaat jouw hart sneller kloppen als je seizoen producten uit eigen moestuin kan verwerken tot de lekkerste gerechten in een omgeving waarin culinaire kwaliteit voorop staat? Ben jij als gedreven (aankomend) sous chef op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een werkplek waarbij rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé?

Dan pas jij misschien in ons keukenteam!

Wij zoeken een ervaren sous chef met een afgeronde beroepsopleiding tot kok met echte passie voor koken en een drive om jezelf op culinair niveau uit te dagen.

Op het landgoed worden alle facetten van het leven gevierd en de culinaire invulling speelt hierin een belangrijke rol. De keuken is gericht op de culinaire invulling van zakelijke en particuliere evenementen voor groepen vanaf 2-150 personen voor het ontbijt, de lunch, het diner en de hapjes. De ontwikkeling van de eigen events waarbij de restaurant beleving van fine dining wordt geëvenaard is ingezet en kan mede door jouw ervaring en inbreng worden uitgebouwd.

Wat vragen wij

  • Je hebt minimaal 3 jaar horeca/restaurant ervaring als (aankomend) sous chef.
  • Je bent vriendelijk en communicatief.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je bent een team-player.

Interesse?

Denk jij dat je goed past binnen dit enthousiaste, gemotiveerde en gezellige team? Heb je relevante werkervaring? Dan horen wij graag van je! Mail je CV met foto en korte motivatie naar Adrie Crezee, Chef kok. Stuur deze per email naar keuken@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens: