Zakelijk

Zakelijk bijeenkomen

Groen vergaderen

Uw zakelijk assemblee vindt plaats bij Landgoed Ulvenhart. Deze vergaderlocatie in de buurt van Breda inspireert u om te innoveren. Ulvenhart is een plek waar coaches en teams tot de kern komen, en waarbij creativiteit buiten de gebaande paden treedt. De pittoreske ligging is ideaal voor ieder succesvol evenement: van een zakelijke presentatie tot een meerdaagse vergadering inclusief overnachting. In een ensemble van rust, ruimte en beslotenheid vindt u de inspiratie die u zoekt. Kortom: Landgoed Ulvenhart is uw vergaderlocatie in Breda.

rondje

Leerzame presentaties of teambuilding

Ideale omstandigheden

De groene omgeving van Landgoed Ulvenhart nodigt u uit om echt met elkaar in gesprek te gaan. Wellicht bent u op zoek naar een ruimte voor de lancering van een nieuw product of u wilt de jaarcijfers bekendmaken in een passende setting? Wij beschikken over alle apparatuur die u nodig heeft voor een geslaagde presentatie. Landgoed Ulvenhart vormt al eeuwenlang het decor voor allerlei bijeenkomsten. Zakelijke borrels, overnachtingen, reünies, trouwfeesten of herdenkingen: de historische panden lenen zich voor elke gelegenheid. Ook is ons landgoed geschikt om uitgebreide teambuilding activiteiten uit te voeren. Lees meer over de mogelijke activiteiten en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

rondje

Groen vergaderen

Haal inspiratie uit de natuur

De charme van de locatie en de sfeervolle binnenruimte dragen bij aan een zorgeloze vergadering. Wellicht zoekt u een vergaderlocatie in Breda voor een intieme samenkomst van een select groepje managers of u plant een zakelijke bijeenkomst van honderd werknemers: wij ontvangen uw gezelschap met open armen. De maximale capaciteit voor de ruimtes zijn 150 personen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze kok. Hierbij vergadert u 8 uur per dag met aansluitend een 3-gangen diner of een walking diner. Een 4-uurs of een 8-uurs arrangement is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer details. Lees meer over onze landelijke vergaderlocatie midden in de natuur.

rondje

Meerdaags vergaderen

Bij Ulvenhart bieden we de ideale oplossing voor een vergaderlocatie waarbij u kunt overnachten. De beste resultaten haalt u door te kiezen voor een landelijke, inspirerende locatie in een bosrijke omgeving. De goede ligging van de locatie zorgt dat Ulvenhart de beste oplossing is voor een meerdaagse vergaderlocatie tussen Brussel en Amsterdam. Er is ruime gelegenheid om uw auto kosteloos te parkeren. Lees meer over de mogelijkheden voor meerdaags vergaderen bij Landgoed Ulvenhart.

rondje

Ulvenhart Academy

Haal meer uit uw organisatie

Diep van binnen heeft u het gevoel dat uw organisatie niet zijn toppunt heeft bereikt. Waarschijnlijk heeft u gelijk. Haal meer uit uw bedrijf met de trainingen en cursussen van Ulvenhart Academy. Van individuele sessies tot groepstrainingen, van masterclasses tot volledig naar wens afgestemde programma’s: onze deskundigen zijn bereid om een helpende hand te bieden.
Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat Ulvenhart Academy voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

rondje

Bezield Leiderschap

Beziel uzelf en anderen

Bent u een leider met interesse voor bewustzijnsontwikkeling, spiritualiteit en hart gedragen bezieling? En streeft u naar een duurzamer en harmonischer werkklimaat waarin eenheid, vrijheid, verbondenheid en vertrouwen samengaan met gezonde dualiteit en eigen verantwoordelijkheid?

Dan is het Bezield Leiderschapstraject op Landgoed Ulvenhart echt iets voor u. Hierin wordt u in een groep van leiders uitgedaagd, geïnspireerd en gecoacht in het verstevigen van het contact met uw essentie. Daarnaast leert u van elkaar en werkt u samen aan de ontwikkeling van ieders organisatie.

Business- en Bewustzijnscoaches Jean Prevoo en Eric Huysmans, en eigenaar van Ulvenhart Bart Welten hebben een methode ontwikkeld waarin dialoog, reflectie en ervaren centraal staan. Hierdoor leert u van elkaar en groeit u samen via co-creatie, in verbondenheid en heelheid met het systeem, naar een werkelijk bezield en hart gedragen leiderschap.

rondje

Uitzonderlijke referenties

Wat u kunt verwachten van Landgoed Ulvenhart

Interview Aboutaleb

Bij Landgoed Ulvenhart hechten wij veel waarde aan onze bezoekers. Wij doen er dan ook alles aan om een onvergetelijke ervaring voor onze gasten te verzorgen. Benieuwd naar wie u voorgingen? Bekijk hier het interview met Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. Regelmatig brengt hij samen met het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan het landgoed. In het interview vertelt hij waarom hij kiest voor Ulvenhart en staat hij stil bij wat het voor hen betekent om hier samen te komen. thumbnail text referentie zakelijk
pepsi
zakelijk unilever
albert heijn
capgemini
gemeente rotterdam
nationale nederlanden
design
design
design
design
design
design

rondje