Zakelijk

Van presentatie tot meerdaagse vergadering; de rust en beslotenheid van Landgoed Ulvenhart (vlakbij Breda) zijn ideaal voor een ongestoorde focus. Faciliteiten, kennis, ervaring en de hartelijke wijze van ontzorgen, maken Landgoed Ulvenhart tot een uitstekende plek voor zakelijke ontmoetingen. In iedere accommodatie zijn de benodigde communicatiemiddelen aanwezig. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. En ook overnachten op het landgoed behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer…

Contact/offerte

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een moderne vergaderlocatie vereist. Bij de restauratie is alles in het werk gesteld om de historische charme te behouden. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Bereikbaarheid van Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Vraag een offerte aan voor uw zakelijke bijeenkomst middels onderstaande button. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: