Bezield Leiderschap

Bezield Leiderschap

Beziel uzelf en anderen

Bent u een leider met interesse voor bewustzijnsontwikkeling, spiritualiteit en hart gedragen bezieling? En streeft u naar een duurzamer en harmonischer werkklimaat waarin eenheid, vrijheid, verbondenheid en vertrouwen samengaan met gezonde dualiteit en eigen verantwoordelijkheid? 

Dan is het Bezield Leiderschapstraject op Landgoed Ulvenhart echt iets voor u. Hierin wordt u in een groep van leiders uitgedaagd, geïnspireerd en gecoacht in het verstevigen van het contact met uw essentie. Daarnaast leert u van elkaar en werkt u samen aan de ontwikkeling van ieders organisatie. 

Business- en Bewustzijnscoaches Jean Prevoo en Eric Huysmans, en eigenaar van Ulvenhart Bart Welten hebben een methode ontwikkeld waarin dialoog, reflectie en ervaren centraal staan. Hierdoor leert u van elkaar en groeit u samen via co-creatie, in verbondenheid en heelheid met het systeem, naar een werkelijk bezield en hart gedragen leiderschap.

Afbouwen van het ego

In het Bezield Leiderschapstraject wordt u uitgedaagd om het ego af te bouwen en te integreren met uw essentie. Stephen Covey vatte het treffend samen: “een manager doet (vanuit het ego) de dingen zo goed mogelijk, een (bezielde) leider doet de goede dingen.” Alles in dit traject is erop gericht om de overwegend reactieve modus van uw ego te transformeren naar de proactieve, dienstbare en Hart Gedragen modus van uw essentie of ziel.

Wat levert deelname u op?

  • Diepgaande verheldering van wat er werkelijk gaande is in uzelf, uw team, uw organisatie en de wereld.
  • Afbouw van uw ego en diepgaande transformatie van negatieve patronen en blokkades. Hierdoor versterkt u het contact met uw essentie, ziel of ware zelf, en ontwikkelt u zich steeds meer naar een werkelijk bezield leider.
  • Samenwerken en -leren in een groep van in bezieling geïnteresseerde leiders (peers) waaraan u zich kunt meten en spiegelen. Door te sparren en mee te denken over elkaars thema’s ontstaan verhelderende inzichten en verbeterpunten voor uzelf en uw organisatie.
  • Leren herkennen van verborgen groepsdynamieken en deze  inzetten in het voordeel van uw organisatie en de samenleving.
  • Verbetering van de communicatie tussen u en anderen in uw directe omgeving. Hierdoor krijgt u meer impact en draagt u bij aan de verspreiding van bezield leiderschap.
  • Hierdoor bouwt u mee aan meer heelheid, co-creatie, verbondenheid en eenheid in de samenleving.

Duurzaam Resultaat

Blijvende verandering voor uzelf en uw bedrijf

Het succes van het Bezield Leiderschapstraject ligt in de ervaringsgerichte leergang en het leren van elkaar. Wij gaan diep in op de drijfveren, emoties en onderbewustzijn. Dit koppelen we telkens aan het hier en nu, waardoor blokkades overwonnen worden. Het traject staat voor een duurzaam resultaat, dat de investering waard is.

Wij nodigen u uit om samen iets in werking te zetten waarvan u de rest van uw leven profijt zult hebben. Geef u nu op en ervaar de unieke aanpak, die wonderen kan verrichten voor u en uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

“Blijvende, krachtige en positieve veranderingen waardoor uw team en organisatie effectiever worden.”

“Word een bezield leider en verbeter het welzijn van uw mensen en de Return On Investment van uw organisatie.”

Kent u het ook? Iedereen enthousiast van de training en na een paar weken is het weer business as usual. Met het Bezield Leiderschapstraject bereikt u, in tegenstelling tot de gebruikelijke trainingen, duurzame en blijvende verandering.

Dit ligt opgesloten in de aanpak. Dit traject is geen training met een vastomlijnd programma, maar een leerproces waarin we gebruik maken wat er zich telkens in het nu aandient. We dringen door tot de kern om blijvende verandering en bezieling te realiseren. Geef u nu op en ervaar de unieke aanpak. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

rondje

Het leertraject

Een investering in de toekomst

Het Bezield Leiderschapstraject bestaat in 2017 uit een nader te bepalen aantal maandelijkse dagbijeenkomsten (van 9.00 tot 17.00 uur). We stemmen dat aantal samen met de groep af. Daarvoor beginnen we met een door ons aangeboden kennismakingsmiddag op vrijdag 31 maart 2017, van 14.00 tot circa 18.00 uur, die wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Daar beslist u ook of u aan de dagbijeenkomsten gaat meedoen. We mikken op een groepsgrootte van 8 tot 12 leiders. Uw investering bedraagt een totaalbedrag voor het hele jaartraject, gebaseerd op 395 euro per bijeenkomst (excl. 21% BTW). De dagen zijn volledig verzorgd in een inspirerende omgeving met lunch en drank uiteraard inbegrepen. Wij weten als geen ander hoe graag een ondernemer in één keer goed investeert. Indien u na twee bijeenkomsten twijfelt, kunt u gebruikmaken van onze unieke niet-goed-geld-terug garantie.

De bijeenkomsten hebben geen vastomlijnd programma. U wordt begeleid in een constructieve dialoog waarin u alle gelegenheid krijgt om uzelf helemaal te laten zien. De begeleiders zijn nadrukkelijk onderdeel van het groeps- en groeiproces en doen hier zelf aan mee. Daarnaast zetten zij een breed scala in van methoden (waaronder NLP, Systemische Opstellingen, Ademflow, Mindfulness, Stemcoaching, Paardencoaching, etc.), waarmee u diepgaande ervaringen zult doormaken. Alles wat u inbrengt zal ten diepste worden gerespecteerd en grondregel is dat niets van het gedeelde in de groep naar buiten wordt gebracht. Mocht u naast de groepsbijeenkomsten extra begeleiding willen, dan is dit uiteraard mogelijk.

DE BEGELEIDERS

Jean Prevoo kwam al vanaf zijn 27e in leiderschapsposities terecht, en werd via de koop- en verkoop van verschillende bedrijven fusie- en overname begeleider waarin hij ook een landelijk dekkend netwerk heeft opgezet. Via een burn-out en een diepgaand transformatieproces ontwikkelde hij zich tot zelfstandig business coach. In zijn bedrijf Accrino werkt hij sinds 2004 met o.a. Systemisch Coachen en Neuro Linguïstisch Programmeren. Lees meer

Eric Huysmans is afgestudeerd in economische geografie en bedrijfskunde. Na een 15-jarige carrière als marketing- en management consultant en manager in het bank- en verzekeringswezen ontwikkelde hij zich, via een burn-out, tot bewustzijnscoach. Sinds 2000 heeft hij hierin zijn eigen onderneming Sensability, waarin hij o.a. werkt met Neuro Linguïstisch Programmeren, Mindfulness, Ademflow en de Tijdloze Wijsheid. Lees meer

DE GASTHEER

Bart Welten, eigenaar van Landgoed Ulvenhart, is van veel markten thuis en al ruim 30 jaar ondernemer in verschillende gebieden. Naast het dagelijkse werk in Ulvenhart legt hij zijn ziel en zaligheid in het begeleiden van mensen met behulp van stemsessies, de natuur en het coachen met paarden. Lees meer