In de luwte

Brainstormen is een fijne manier om tot creatie te komen. In de inspirerende, bosrijke omgeving van Landgoed Ulvenhart is ruimte voor een mooie wandeling. Zo krijgen ideeën voldoende zuurstof om te evolueren tot een laaiend vuur.

Lees meer…

Contact/offerte

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een brainstormsessie of vergaderlocatie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Geen storm in een glas water

De geschiedenis leert dat dit landgoed een rijke historie kent van denkers. In het jaar 1557 stond hier al de (door ons gerestaureerde) herberg de Jager; een uitvalsbasis voor de broeders van de Vrijmetselarij. De broeders plantten hun Beukenkathedraal, inmiddels oeroude beukenbomen die samen een passer vormen – hun symbool voor spiritualiteit. U zou kunnen zeggen dat inspiratie bij Landgoed Ulvenhart in het grondwater zit. Bijna letterlijk; er is hier een ‘wel’ ontdekt; een natuurlijke waterbron. Geen storm in een glas water dus, maar een voedingsbodem voor groei.

Blijf gerust slapen

Parkeren is hier gratis, onze locaties zijn voorzien van de benodigde techniek, voor verse maaltijden wordt zorg gedragen en ook overnachten behoort op het landgoed tot de mogelijkheden. Onze slaapkamers hebben eigen sanitair en prima bedden. Blij dus gerust slapen, om de volgende dag door de bosvogels gewekt te worden.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid; laadpalen aanwezig. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een netwerkborrel of bedrijfsfeest of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl. Of vraag direct uw offerte aan via onderstaande button.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: