Op gepaste afstand

Op Landgoed Ulvenhart kunt u zorgeloos vergaderen op gepaste afstand. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze accommodaties, waarbij zaalopstellingen zo zijn aangepast dat u veilig kunt vergaderen. U kunt kiezen voor opstellingen met of zonder tafels. In iedere ruimte vindt u een dispenser met desinfecterende handgel. Gedurende de dag wordt de hygiëne nauwlettend in de gaten gehouden en wordt regelmatig schoongemaakt. Met goed weer bieden wij bovendien de mogelijkheid om de vergadering in de buitenlucht voort te zetten. Dankzij de ruimtelijke omgeving kunt u bij ons ook buiten op 1,5 meter afstand vergaderen.

Lees meer…

Ervaring van onze gasten:

“Zoals altijd is de service top, echter hoe jullie nu inspelen op de Corona situatie is een groot compliment waardig. We voelen ons veilig binnen Ulvenhart. En dat is heel veel waard.”

Scholengemeenschap OLV & Trainer

Meerdaagse vergadering

Wilt u graag Coronaproof vergaderen inclusief een overnachting? Ook dat is mogelijk op onze bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Brabant. Onze accommodaties zijn ruim opgezet, zodat alle regelgeving nageleefd kan worden. Iedere slaapkamer beschikt bovendien over een eigen badkamer. Landgoed Ulvenhart ligt tussen de Ulvenhoutse bossen en de vennen van de Streibeekse Hei waardoor u gemakkelijk tussen de vergaderingen door kunt genieten van het magische groen. Hierdoor zult u weer volledig opladen en tot rust komen. Wist u dat u uw meerdaagse vergadering ook kunt combineren met een Coronaproof borrel of teambuilding activiteit? Wij denken graag met u mee.

Coronaproof vergaderen bij Landgoed Ulvenhart

In deze bijzondere periode snappen wij dat het zoeken naar een Coronaproof vergaderlocatie in Brabant een uitdaging kan zijn. Twijfelt u of heeft u vragen over onze aanpak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen om u volledig gerust te stellen. Voor het maken van een reservering willen wij u vragen het onderstaande contactformulier in te vullen of contact met ons op te nemen via 076-5616089 en per mail via info@ulvenhart.nl. Wees welkom bij Landgoed Ulvenhart!

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: