Een cursuslocatie in Breda

Deze authentieke plek, midden in prachtig natuurschoon, biedt de perfecte cursuslocatie in de omgeving van Breda. Verscholen tussen de schitterende bossen en weilanden vindt u Landgoed Ulvenhart. Het landgoed bevindt zich net buiten het dorp Ulvenhout en grenst aan Breda. Een cursuslocatie die zeer centraal gelegen is en welke u gemakkelijk kunt bereiken.

Lees meer…

Mogelijkheden voor een cursus

De rust en ruimte van Landgoed Ulvenhart nodigen uit tot inspiratie en focus. De cursuslocatie, op steenworp afstand van Breda, is voorzien van de benodigde faciliteiten waardoor het u aan niets ontbreekt. Bovendien is ons team ervaren om u, hartelijk en met aandacht, te ondersteunen waar gewenst.

Aanvullend arrangement

Wanneer u de gehele dag verblijft op Landgoed Ulvenhart, kunt u ervoor kiezen een aanvullend arrangement te nemen. Zo hebben wij de Ulvenhart Lunch, waar het u aan niets zal ontbreken. De Ulvenhart Lunch bestaat uit een kopje soep, diverse soorten huisgemaakt brood rijkelijk belegd, zuivel, jus d’orange en vers fruit. De keuken van Ulvenhart draagt met liefde de zorg voor de inwendige mens.

Bereikbaarheid

Op Landgoed Ulvenhart zult u het gevoel hebben ver weg te zijn van de bewoonde wereld. Echter ligt het landgoed slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58, waardoor het zeer gemakkelijk bereikbaar is. Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw cursisten, midden in de natuur, is dit een ideale locatie voor inspirerende sessies en cursussen. Er zijn ook laadpalen aanwezig.

Meer informatie over de cursuslocatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze cursuslocatie nabij Breda? Laat u geheel vrijblijvend inlichten over de mogelijkheden die Landgoed Ulvenhart u kan bieden. U kunt contact opnemen middels het contactformulier onderaan deze pagina. Neemt u liever direct contact met ons op, schroom dan niet om ons te contacteren via

 076 561 60 89 of info@ulvenhart.nl

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: