Op de Strijbeekse hei

Even een pas op de plaats maken en zorgen dat alle neuzen weer dezelfde kant uit staan; een heisessie betaalt zichzelf vaak in het veelvoudige terug. Saamhorigheid versterken en gezamenlijk tot goede ideeën komen, vereist rust en vertrouwen.

Lees meer…

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een heisessie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Sfeer, service en een heerlijke keuken

Landgoed Ulvenhart biedt voor een heisessie in Brabant alleen al qua sfeer en ligging de juiste plek. Bovendien omringen we met zorg, beschikken we over ervaring en techniek, een heerlijke keuken en – indien gewenst –  ruimte om te overnachten.

Voor de capaciteit van onze ruimtes gelieve onderstaand schema te bekijken. In iedere accommodatie zijn de vereiste communicatiemiddelen aanwezig. Naast binnen is er ook buiten veel te organiseren.

Contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een heisessie of laat ons een voorstel op maat maken.

Contactgegevens:

Uw aanvraag: