Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie? Waarom kiezen voor het gewone als uw team kan vergaderen te midden van de prachtige natuur en historische grandeur van Landgoed Ulvenhart? Gelegen nabij Breda, biedt ons landgoed een rustgevende en inspirerende omgeving die ideaal is voor zowel kleine bijeenkomsten als grote conferenties.

Lees meer…

Contact/offerte

De Raaf

De Jager en de Gelagkamers

De Vos en de Zolder

Het Bakhuis

Ons Dorp

Landgoed Ulvenhart is meer dan een vergaderlocatie; het is een plek waar creativiteit en strategie hand in hand gaan. Onze zorgvuldig gerestaureerde panden, met hun roots als herberg, schuur en boerderij, zijn ingericht om een sfeer van comfort en inspiratie te bieden. Of het nu gaat om een brainstormsessie onder de indrukwekkende Beukenkathedraal of een strategische sessie in een van onze stijlvolle zalen, elke hoek van ons landgoed stimuleert het beste in uw team.

Inspirerende vergaderruimte

Wij begrijpen dat iedere bijeenkomst uniek is en bieden daarom maatwerk aan om aan al uw wensen te voldoen. Met state-of-the-art faciliteiten, flexibele ruimtes, en een toegewijd team klaar om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen, zetten wij alles in op een naadloze ervaring die uw verwachtingen overtreft. Voor iedere meeting zijn de benodigde communicatiemiddelen beschikbaar. Onder andere een flipover, whiteboard, tv-scherm en beamer ten behoeve van presentaties.
Voor specifieke wensen valt er op dit vlak ook altijd iets te organiseren.

Inspirerende vergaderlocatie met overnachting

Zoekt u een inspirerende vergaderlocatie met overnachting? Bij Landgoed Ulvenhart is het mogelijk om te blijven overnachten.
Er zijn 18 slaapkamers met eigen sanitair in de verschillende panden.
Afgestemd op de verblijfsduur zijn er verschillende arrangementen mogelijk met een passende culinaire invulling.

Internationale ontmoetingsplek

Als ontmoetingspunt voor internationale collega’s is Landgoed Ulvenhart, nabij de Belgische grens,
een uitgelezen plek voor grensverleggende bijeenkomsten.

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie om in alle rust te vergaderen?

Kies voor Landgoed Ulvenhart als uw volgende vergaderlocatie en laat ons de inspirerende omgeving zijn waar nieuwe ideeën bloeien en waardevolle connecties worden gevormd. Bent u klaar om de unieke charme van Ulvenhart te ervaren? Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Met ruime parkeergelegenheid; laadpalen aanwezig. Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen via info@ulvenhart.nl, telefonisch 076 561 60 89 of via onderstaand formulier.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: