Laagdrempelig contact leggen

Landgoed Ulvenhart leent zich uitstekend, zowel binnen en buiten, voor een netwerkborrel nabij Breda. Onze keuken verzorgt verrassende hapjes, het personeel is hartelijk en voor presentaties beschikken we over alle benodigde apparatuur. Bovendien is onze oase van rust op kleine afstand van de A58 bij Breda en hebben we parkeerruimte in overvloed.

Lees meer…

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een netwerkborrel vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Een zakelijke borrel bij een prachtige omgeving nabij Breda

Ons team neemt ervaren en doelbewust de zorg uit handen, de prachtige omgeving zorgt voor de rest. Barbecue, walking dinner, buffet of toch liever culinaire hapjes? Onze keuken bereidt ieder borrel met plezier voor. Landgoed Ulvenhart deelt de wens om er een onvergetelijke borrel van te maken.

In het Bakhuis van Landgoed Ulvenhart wordt dagelijks vers brood gebakken, waarvoor we het meel speciaal uit Frankrijk halen. Onze keuken besteedt veel zorg aan iedere maaltijd en is zowel ervaren in het bereiden van een barbecue als in het creëren van een culinair zes-gangendiner. Ook voor grote groepen. Neem de proef op de som en eet smakelijk, binnen of buiten op het terras onder de bomen. Organiseer uw netwerkborrel op ons landgoed nabij Breda en geniet van onze culinaire versnaperingen.

Contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Naast een centrale locatie voor uw netwerkborrel bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een netwerkborrel of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via 076 561 60 89 en reserveringen@ulvenhart.nl. Of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.

Vraag uw offerte aan