Netwerkborrel

Zakelijke netwerkborrel

Het zomerseizoen nadert.. Tijd voor een netwerkborrel met collega’s of kennissen in de frisse buitenlucht onder het genot van een hapje, drankje, diner of barbecue. Op Landgoed Ulvenhart kunt u aangenaam netwerken en borrelen in een unieke landelijke omgeving op een mooie zomeravond. Het landgoed is de perfecte netwerklocatie voor een meeting, vergadering of bijeenkomst. Nodig al uw relaties uit voor een gezellige netwerkborrel of een management diner onder de zon.

rondje

Eindejaarsfeest

Landgoed Ulvenhart is ook ideaal om een eindejaarsfeest van een studie of seizoen te organiseren. Gelegen aan de vennen van het Strijbeekse Hei heeft het landgoed in de regio van Breda en Ulvenhout genoeg ruimte voor een prettige samenkomst om het jaar af te sluiten. Heeft u het te druk om dit evenement te organiseren? Wij helpen u graag bij het arrangeren van uw eindejaarsfeest.

rondje

Volledig verzorgd diner of barbecue

Bij Landgoed Ulvenhart kan uw zakelijke evenement compleet worden verzorgd met een (aangepast) diner of barbecue naar wens. Ook heeft u de keuze uit een (hapjes) buffet of walking dinner gerechtjes. Het menu wordt volledig verzorgd door de koks van Landgoed Ulvenhart. Heeft u bepaalde dieetwensen bij uw barbecue? Geen probleem. Wij houden daar rekening mee.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor uw zakelijke netwerkborrel? Neem contact op met ons via 076 561 60 89 of vraag hier direct een offerte via contactformulier aan.

rondje