Presentaties

Presentaties vragen veel voorbereiding en kunnen soms voor stress zorgen. Landgoed Ulvenhart heeft begrip voor die dynamiek en laat zo min mogelijk aan het toeval over.

Lees meer…

Contact/offerte

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een presentatie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Landgoed Ulvenhart

Bij de keuze voor onze locatie, zijn er bij voorbaat een aantal zorgen minder. Wij hebben voldoende parkeerplaatsen voor alle aanwezigen. Landgoed Ulvenhart creëert een ‘wauw-effect’ bij genodigden vanwege de originaliteit van deze authentieke plek, midden in prachtig natuurschoon. Daarnaast hebben wij de beschikking over moderne technische faciliteiten, een keuken die vanwege haar culinaire capaciteiten kan inspelen op ieders wensen én bieden we overnachtingsmogelijkheid met blinkend sanitair in de Jager, de Vos of de Hooimijt. Bovendien is ons team ervaren om, hartelijk en met aandacht, een helpende hand te bieden. 

Of u nu een geweldige bedrijfspresentatie wilt geven of op zoek bent naar de ideale vergaderlocatie, Landgoed Ulvenhart is de geschikte plek voor al uw evenementen.

Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een zakelijke presentatie of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl of vraag direct uw offerte aan via onderstaande button.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: