Teambuilding in Breda

Bent u op zoek naar een teambuilding locatie vlakbij Breda waar u aan de saamhorigheid van uw team kunt werken? Landgoed Ulvenhart is de ideale locatie voor iedere groep die aan zichzelf wil bouwen, gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving. Een saamhorig team inspireert en leert van elkaar. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw team.

Lees meer…

Teambuilding activiteiten

Landgoed Ulvenhart biedt volledig naar wens afgestemde teambuilding activiteiten vlakbij Breda aan. Versterk de band met behulp van diverse spellen waarin samenwerking centraal staat of organiseer een heisessie om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor masterclasses, individuele sessies of groepstrainingen. Onze deskundigen staan klaar om samen met u aan de slag te gaan. Sluit de dag af met een heerlijk, vers bereid driegangendiner. Indien gewenst is het mogelijk om op het landgoed te blijven overnachten.

U kunt bij ons terecht voor diverse teambuilding workshops, zoals boogschieten, schermen, een GPS tocht, maar ook schapen drijven, paarden spiegelen en een stemsessie. Hieronder vindt u meer informatie over enkele teambuilding activiteiten nabij Breda. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Workshop schapen drijven

Onze workshop schapen drijven is een teambuilding activiteit. De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren. Tijdens de demonstratie schapen drijven laten we de deelnemers kennismaken met ons, de dieren en vooral de bijzondere sport schapen drijven.

Na de demonstratie worden de deelnemers in groepjes verdeeld en gaan ze de uitdaging aan om de schapen behendig over een parcours te drijven. De schapen dienen hierbij als een prachtige spiegel voor de signalen die de deelnemers hen geven! Intensieve samenwerking en gebondenheid is een must voor het slagen van deze opdracht. Eén ding staat vast: het is een wonderlijke ervaring die uw teamleden dichter bij elkaar brengt!

Workshop paarden spiegelen

Een andere teambuilding activiteit die u op ons landgoed nabij Breda kunt doen is paarden spiegelen. Het doel van deze activiteit is vertrouwen creëren in jezelf, voor de ander, met elkaar. Alleen wanneer we de bereidheid hebben om onszelf serieus waar te nemen, kunnen we ervaren waar we staan en wat er nodig is om verder te komen. Een natuurlijke spiegel hierin kan een paard zijn; een paard is een uiterst gevoelig dier en reageert op de stemming van zijn of haar leider(ster).

Het paard helpt in deze duidelijkheid te verschaffen in de gemoedstoestand van de persoon.

De manier van werken met paarden maakt duidelijk wat voor leiderschapskwaliteiten iemand bezit, en hoe men deze verder tot ontplooiing kan brengen. We werken altijd vanuit respect voor en met elkaar.

Stemsessie

De stemsessie wordt begeleid door Bart Welten (oprichter Landgoed Ulvenhart). In deze teambuilding activiteit wordt de innerlijke frequentie afgestemd op het hogere bewustzijn.

Deze activiteit is zeer effectief en aan te raden. In de stemsessie gaan we geen liedjes instuderen, maar kunnen we u wel laten ervaren hoe uw stem zich ten opzichte van de ander verhoudt. In een goede samenwerking is het van belang dat u tot een gezamenlijk akkoord komt. Met een stemsessie kunnen we u laten ervaren wat het effect op u en de ander is wanneer u dat akkoord heeft bereikt.

 Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt op steenworp afstand van Breda en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A58. Vanaf afslag Ulvenhout is het nog maar 800 meter voordat u midden in onze bosrijke omgeving bent. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw hele team; laadpalen aanwezig. Wij ontvangen uw team graag op ons landgoed nabij Breda voor diverse teambuilding activiteiten.

Meer informatie

Zoekt u nog een locatie voor teambuilding activiteiten nabij Breda? Informeer naar de verschillende teambuilding activiteiten via 076 561 60 89 of info@ulvenhart.nl. We helpen u graag. Of boek direct een teambuilding activiteit via onderstaande button.

Offerte aanvragen

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: