Teambuilding in Breda

Bent u op zoek naar een teambuilding locatie vlakbij Breda? Landgoed Ulvenhart is de ideale locatie voor iedere groep die aan zichzelf wil bouwen, gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving. Een saamhorig team inspireert en leert van elkaar. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw team.

Lees meer…

Mogelijkheden activiteiten

Landgoed Ulvenhart biedt volledig naar wens afgestemde teambuilding activiteiten vlakbij Breda aan. Versterk de band met diverse spellen waarin samenwerking centraal staat of organiseer een heisessie om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor masterclasses, individuele sessies of groepstrainingen. Onze deskundigen staan klaar om samen met u aan de slag te gaan. Sluit de dag af met een heerlijk, vers bereid driegangendiner. Indien gewenst is het mogelijk om op het landgoed te blijven overnachten.

 Bereikbaarheid

Landgoed Ulvenhart ligt op steenworp afstand van Breda en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A58. Vanaf afslag Ulvenhout is het nog maar 800 meter voordat u midden in onze bosrijke omgeving bent. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw hele team. Wij ontvangen uw team graag op ons landgoed nabij Breda voor diverse teambuilding activiteiten.

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor teambuilding activiteiten zijn voor uw groep in de omgeving van Breda? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan door contact op te nemen via het contactformulier. Deze vindt u onder aan de pagina.

Contactgegevens:

Uw aanvraag: