Teambuilding activiteiten

De teambuilding locatie rondom Breda

Teambuilding activiteiten

De behoefte aan teambuilding activiteiten is groot onder personeel. De bedrijfswereld op haar beurt snakt weer naar een goed werkend team. Dit is ook prettig voor uw organisatie; een hecht team is productiever, voelt meer verbondenheid en heeft meer inspiratie. Dit resulteert in minder uitval door stress en ziekte. Door aan deze activiteiten deel te nemen, ontdekt u de sterke punten en talenten van uw collega’s. Vlakbij Breda ligt dé perfecte teambuilding locatie. Bij Landgoed Ulvenhart komt u terecht in een bijzondere omgeving ver weg van het kantoor, ver weg van de alledaagse zorgen. Hierdoor baant de creativiteit zich een weg door de oase van groen. De imposante beukenbomen op het terrein maken het onmogelijk om niet geïnspireerd te raken.

Teambuilding locatie met sfeervolle setting

Een betrokken team zorgt voor gemotiveerde medewerkers. Dit draagt bij een een gezond bedrijf dat uiteindelijk betere prestaties kan behalen. De cursussen en acitivteiten van Landgoed Ulvenhart halen het maximale uit uw team. U kunt kiezen uit individuele sessies of groepstrainingen. Hiernaast bieden wij ook Masterclasses en volledig naar wens afgestemde programma’s aan. Deskundigen van de Ulvenhart Academy staan voor u klaar om met uw team aan de slag te gaan. De ongedwongen setting van het landgoed biedt u de ideale omstandigheden om van gedachten te veranderen en tot nieuwe inzichten te komen. De rustgevende natuur prikkelt uw zintuigen en de uitstekende faciliteiten doen de rest.

Haal uw inspiratie uit de natuur met teambuilding

Vrij van de afleidingen op kantoor gaat u samen aan de slag bij de fraaie teambuilding activiteiten. U kunt kiezen uit een 12-uurs pakket of een 32-uurs arrangement, waarbij de dag afgesloten wordt met een heerlijk driegangendiner. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de opties voor activiteiten bespreken? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 076-2050280 of via e-mail info@ulvenhart.nl.

rondje