Teambuilding

Een saamhorig team is productiever, omdat het door het gevoel van verbondenheid elkaar makkelijker inspireert en dingen leert. Landgoed Ulvenhart, gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving, is de ideale locatie voor elk team wat aan zichzelf wil bouwen.

Lees meer…

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die zakelijke teambuilding activiteiten vereisen. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Wij nemen zorg uit handen

Landgoed Ulvenhart organiseert individuele sessies en groepstrainingen. Ook bieden wij masterclasses en volledig naar wens afgestemde activiteiten aan. Onze deskundigen staan klaar om samen aan de slag te gaan. Sluit de dag af met een heerlijk driegangendiner en blijf, indien gewenst, ook overnachten.

Bereikbaarheid en contact

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zakelijke teambuilding activiteiten of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en
reserveringen@ulvenhart.nl.

Contactgegevens:

Uw aanvraag: