Teambuilding

Een saamhorig team is productiever, omdat het door het gevoel van verbondenheid elkaar makkelijker inspireert en dingen leert. Landgoed Ulvenhart, gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving, is de ideale teambuilding locatie voor iedere groep die aan zichzelf wil bouwen. Onze locatie is gelegen in Ulvenhout, nabij Breda, en nodigt u uit tot verbinding en transparantie. U krijgt op teambuilding locatie Landgoed Ulvenhart het gevoel ver van het alledaagse te zijn. Breda ligt echter op een steenworp afstand.

Lees meer…

Landgoed Ulvenhart

Onze teambuilding locatie in Ulvenhout, nabij Breda, biedt alle ruimte om bijeen te komen. De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die zakelijke teambuilding activiteiten vereisen. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Bent u op zoek naar een meerdaagse teambuilding locatie in de omgeving van Breda? Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt overnachten in de Jager, de Vos en de Hooimijt. Voor meer informatie bekijkt u onze accommodaties.

Individuele sessies en groepstrainingen

Landgoed Ulvenhart organiseert individuele sessies en groepstrainingen. Ook bieden wij masterclasses en volledig naar wens afgestemde zakelijke teambuilding activiteiten aan. Onze deskundigen staan klaar om samen met u aan de slag te gaan. Sluit de dag af met een heerlijk driegangendiner en blijf, indien gewenst, ook overnachten op ons landgoed.

Bereikbaarheid van onze teambuilding locatie

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zakelijke teambuilding activiteiten of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl. Vraagt u liever direct uw offerte aan? Dat kan via onderstaande button.

Vraag uw offerte aan