Teambuilding

Een saamhorig team is productiever; het gevoel van verbondenheid vergemakkelijkt het inspireren en leren van elkaar. Landgoed Ulvenhart, gelegen in een bijzonder rustige en authentieke omgeving, is de ideale teambuildinglocatie voor iedere groep die aan zichzelf wil bouwen. Met alle ruimte voor verschillende vormen van teambuilding. Enkele suggesties: Spiegelen met Paarden, een Stemsessie, Schapendrijven, Aikido, Boogschieten en wellicht een afrondende kring in de Tipitent. Onze locatie is gelegen in Ulvenhout, nabij Breda, en nodigt u uit tot verbinding en transparantie. U krijgt op teambuildinglocatie Landgoed Ulvenhart het gevoel ver van het alledaagse te zijn. Breda ligt echter op een steenworp afstand.

Lees meer…

Contact/offerte

Landgoed Ulvenhart

Onze teambuildinglocatie en vergaderlocatie in Ulvenhout, nabij Breda, biedt alle ruimte om bijeen te komen. De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die zakelijke teambuilding activiteiten vereisen. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Bent u op zoek naar een meerdaagse teambuildinglocatie in de omgeving van Breda? Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt overnachten in de Jager, de Vos en de Hooimijt. Voor meer informatie bekijkt u onze accommodaties.

Bereikbaarheid van onze teambuildinglocatie

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid; laadpalen aanwezig. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zakelijke teambuilding activiteiten of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl. Vraagt u liever direct uw offerte aan? Dat kan via onderstaande button.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: