Saamhorigheid versterken

Even een pas op de plaats maken en zorgen dat alle neuzen weer dezelfde kant uit staan; een heisessie betaalt zichzelf vaak in het veelvoudige terug. Saamhorigheid versterken en gezamenlijk tot goede ideeën komen, vereist rust en vertrouwen. Landgoed Ulvenhart is een ideale locatie voor een heisessie in Noord-Brabant, in de buurt van Breda. Ons landgoed is gelegen in Ulvenhout en nodigt u uit tot verbinding en transparantie. U krijgt tijdens een heisessie bij Landgoed Ulvenhart het gevoel ver van het alledaagse te zijn. Breda ligt echter op een steenworp afstand.

Lees meer…

Contact/offerte

Een trainingslocatie bij Landgoed Ulvenhart

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten dat een trainingslocatie of vergaderlocatie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Bent u op zoek naar een locatie in Noord-Brabant waar u meerdere dagen kunt verblijven voor een training of heisessie? Bij onze trainingslocatie nabij Breda heeft u ook de mogelijkheid om te overnachten. U kunt blijven slapen in de Jager, de Vos en de Hooimijt. Voor meer informatie bekijkt u onze accommodaties.

Sfeer, service en een heerlijke keuken

Landgoed Ulvenhart biedt voor een heisessie of training in Brabant alleen al qua sfeer en ligging de juiste plek. Bovendien omringen we met zorg, beschikken we over ervaring en techniek, een heerlijke keuken en – indien gewenst – ruimte om te overnachten. Landgoed Ulvenhart heeft verschillende accommodaties beschikbaar voor een heisessie of trainingssessie. Ook in de buitenlucht zijn er voldoende mogelijkheden. In iedere accommodatie zijn de vereiste communicatiemiddelen aanwezig.

Over onze trainingslocatie nabij Breda

Onze trainingslocatie ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Op Landgoed Ulvenhart is er voldoende gratis parkeergelegenheid; laadpalen aanwezig. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een heisessie of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en info@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: