Vergaderen in rust en ruimte

Zoekt u een vergaderlocatie te midden van natuur, makkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid en voorzien van de benodigde faciliteiten? Waar u met zorg en aandacht ontvangen wordt en van een heerlijke biologische keuken kunt genieten? Overweeg dan Landgoed Ulvenhart. De rust en ruimte die u hier vindt, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.Wij nodigen u uit tot een memorabel verblijf.

Lees meer…

Wij hebben fijn kunnen vergaderen, doordat jullie alles goed georganiseerd hadden. Heerlijke koffie bij binnenkomst, hapje, lunch en nog een lekkere versnapering. Zo fijn om bij jullie te vergaderen. Je wordt in de watten gelegd en ook nog op de gevraagde tijden.

Dongemondcollege

Inmiddels hebben wij 2 keer naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van jullie inspirerende (vergader)locatie.

De rust en prachtige omgeving, evenals de lekkere lunches, het diner en goede service hebben een positief effect gehad op onze heidagen.

We komen graag nog eens terug op jullie mooie Landgoed Ulvenhart.

Koppert Cress B.V.

Ons verblijf hebben we als erg goed ervaren. Tot in de details was alles prima geregeld. Het eten was overigens van hoog niveau. De behulpzaamheid en gastvrijheid van de collega’s was uitmuntend. Alle reden om vaker terug te komen!

Dutch Power on Change

De Raaf

De Jager en de Gelagkamers

De Vos en de Zolder

Het Bakhuis

De Hooimijt

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Onze keuken draagt zorg voor de vers bereide gerechten van lunch, diner en ontbijt; met biologische ingrediënten, waarvoor ook de moestuin haar vruchten afwerpt. En eerlijk brood van eigen hand! Tijdens de pauze in de ochtend een lekkernij, ’s middags een Ulvenhartig hapje. Aangenaam verpozen met mooi uitzicht draagt bij tot het benodigde inzicht.

Vergaderruimte

Voor iedere meeting zijn de benodigde communicatiemiddelen beschikbaar. Onder andere een flipover, whiteboard, tv-scherm en beamer ten behoeve van presentaties. Voor specifieke wensen valt er op dit vlak ook altijd iets te organiseren.

Vergaderlocatie met overnachting in Brabant

Tevens is er gelegenheid voor een meeting gecombineerd met overnachting op het landgoed. Er zijn 18 slaapkamers met eigen sanitair in de verschillende panden. Afgestemd op de verblijfsduur zijn er verschillende arrangementen mogelijk met een passende culinaire invulling.

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om in alle rust te vergaderen?

 Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Met ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen via info@ulvenhart.nl, telefonisch 076 561 60 89 of via onderstaand formulier.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: