Vergaderen in rust en ruimte

Zoekt u een vergaderlocatie midden in de natuur, die makkelijk bereikbaar is en voldoende parkeerplaatsen heeft? Die u bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken heeft en voorzien is van de benodigde techniek? Overweeg dan Landgoed Ulvenhart. De rust en ruimte die u bij ons vindt, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

Lees meer…

Ons Dorp

Tijdens uw vergadering zullen we u compleet ontzorgen zodat u alle rust en focus heeft. De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 personen. De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een vergaderlocatie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide biologische maaltijden.

Vergaderlocatie met overnachting in Brabant

Indien u wenst te overnachten na een vergadering kunt u op ons landgoed verblijven in een van onze accommodaties. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle uw zakelijke evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting in Brabant op het landgoed.

Bereikbaarheid van onze vergaderlocatie

Wilt u graag vergaderen in Breda, maar wel in alle rust die Moeder Natuur te bieden heeft? Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Onze vergaderlocatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Maak direct uw eigen offerte via onderstaande button. Heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen via 
076 561 60 89 en reserveringen@ulvenhart.nl.

Vraag uw offerte aan