Vergaderen in rust en ruimte

Zoekt u een vergaderlocatie midden in de natuur, die makkelijk bereikbaar is en voldoende parkeerplaatsen heeft? Die u bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken heeft en voorzien is van de benodigde techniek? Overweeg dan Landgoed Ulvenhart. De rust en ruimte die u bij ons vindt, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

Lees meer…

Wij hebben fijn kunnen vergaderen, doordat jullie alles goed georganiseerd hadden. Heerlijke koffie bij binnenkomst, hapje, lunch en nog een lekkere versnapering. Zo fijn om bij jullie te vergaderen. Je wordt in de watten gelegd en ook nog op de gevraagde tijden.

Dongemondcollege

Ons Dorp

Tijdens uw vergadering zullen we u compleet ontzorgen zodat u alle rust en focus heeft. De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 personen. De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een vergaderlocatie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide biologische maaltijden uit onze eigen moestuin.

Vergaderruimte 

De vergaderruimtes zijn voorzien van technologische apparatuur die tijdens uw vergadering nodig zijn. Landgoed Ulvenhart kan de vergaderruimte voorzien van een flip-over, whiteboard en tv scherm. Ook is er een beamer voor presentaties ter beschikking. Zo heeft u de juiste visuele ondersteuning bij uw vergadering.

Vergaderlocatie met overnachting in Brabant

Indien u wenst te overnachten na een vergadering kunt u op ons landgoed verblijven in een van onze accommodaties. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle uw zakelijke evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting in Brabant op het landgoed.

Bereikbaarheid van onze vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om in alle rust te vergaderen? Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Onze vergaderlocatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Reserveer direct uw vergaderruimte op ons landgoed. Heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen via
076 561 60 89 en reserveringen@ulvenhart.nl.

RESERVEER UW VERGADERLOCATIE