Vergaderen in rust en ruimte

Zoekt u een vergaderlocatie midden in de natuur, die makkelijk bereikbaar is en voldoende parkeerplaatsen heeft? Die u bovendien omringt met zorg, een heerlijke keuken heeft en voorzien is van de benodigde techniek? Overweeg dan Landgoed Ulvenhart. De rust en ruimte die u bij ons vindt, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie.

Lees meer…

Ons Dorp

De accommodaties van Landgoed Ulvenhart zijn voorzien van alle faciliteiten die een vergaderlocatie vereist. Onze keuken draagt zorg voor vers bereide maaltijden. Overnachten op het landgoed behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie klikt u op de accommodatie.

Bereikbaarheid van onze vergaderlocatie

Landgoed Ulvenhart ligt dicht bij Breda, slechts 800 meter verwijderd van afslag Ulvenhout aan de A58. Onze vergaderlocatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar via
076 561 60 89 en reserveringen@ulvenhart.nl.

    Contactgegevens:

    Uw aanvraag: