KerstDinerConcert: Christian Sanders, piano

Tweede kerstdag

Iedere laatste Donderdag van de maand de tafels rond een jonge talentvolle musicus in de sfeervolle Vlaamsche schuur: een diner opgeluisterd met muzikale intermezzo’s. Een inspirerende beleving!

Dinsdagavond 26 december 2023

Christian Sanders startte aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen en slaagde vervolgens met 9-Plus voor de masterstudie aan het conservatorium te Utrecht bij Klara Würtz, met uitvoering van Brahms’ 2e pianoconcert. Toen volgde studie in Wenen en daar behaalde de jonge meesterpianist het prestigieuze Certificate of Performance Program. Christian volgde masterclasses bij Rian de Waal, Geoffrey Madge e.a. Hij nam succesvol deel aan vele concoursen in binnen- en buitenland. Op de Internationale Rosario Marciano Competition te Wenen ontving hij de prijs voor de beste interpretatie van werken van Franz Schubert.

Christian Sanders

 

KerstDinerConcert

Incl. Entree, Aperitief, 3 gangen & Amuse, Wijn/Drank naar keuze, Koffie/Thee & Zoetigheden
 {Digestief op nacalculatie}

Ontvangst vanaf 17.00 uur
Aanvang 18.00 uur

€97,50 per persoon

Van Harte Welkom

Reserveren is mogelijk tot uiterlijk Vrijdag 22 December 14.00 uur
U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@ulvenhart.nl met uw naam, het gewenste aantal plaatsen en de datum van het DinerConcert. Ook is het mogelijk om direct via onze website te reserveren.

Datum

26 dec 2023

Tijd

17:00

Kosten

97,50 p.p.
Categorie